Silvercrest sird 14 c2

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
vrrrrr
Kontaktovat uživatele:

Silvercrest sird 14 c2

Příspěvek od vrrrrr »

Ahoj,
mám 3 internetové rádia silvercrest sird 14 c2 (z lidlu), vyrábí se i pod značkou Hama asi o 1500kč dražší.
Problém je v tom že při přehrávání jakéhokoliv internetového rádia se nepoužívá buffer, (je jedno jaká stanice a jaký datový tok nebo formát)
Buffer ukazuje že je plný a při vytažení LAN kabelu se radio sekne okamžitě.
Mám přípojku přes 5Ghz wifi na odloučené lokalitě takže jinou neseženu. Tato přípojka se občasně sekne asi na sekundu nebo dvě, ale radio se sekne asi na 4 sekundy a pokud to dělá každých 5 minut tak to začne být nepoužitelné.
Aplikace na starém mobilu (tune-in) si dělá i 15sek. rezervu a hraje mi i přes wifi naprosto plynule.
Stejný problém má i kolega ale ten má optickou bezproblémovou přípojku ale mezi modemem a radiem v kuchyni velmi zarušené pásmo wifi a také se mu to seká (méně často) naprosto zbytečně.

Prostě potřebuji donutit aplikaci co to přehrává aby používala a dělala větší buffer a používala ho.
Psal jsem anglicky německému distributorovi a servisu ale ten mi napsal že žádne 2nd menu zařízení nemá a že se to nedá nastavit a jiný ROM k nahrání prostě není.

tento problém se týká asi 10000 zařízení jen v ČR.

Dokazal by někdo z vás dát dohromady upravenou ROM s jiným přehrávačem popřípadě přijít na to jak to nastavit na stávajícím?
Nebo na koho se obrátit, experta na firmware a tak...?
Je v tom chipset Venice 6.5 od Frontier Silicon.
1. sird 14 c2 FS2026-0500-0388_V2.12.12c.ex68259-1R C4
2. sird 14 c1 FS2026-0500-0265_V2.9.10C EXG 2313 1R C4

Nevim ani do které části fóra to tu napsat.
Pokud by někdo potřeboval pujčit to rádio na výzkum tak ho pujčím.

Děkuji.

hrrrr
Kontaktovat uživatele:

Re: Silvercrest sird 14 c2

Příspěvek od hrrrr »

Qwertgyhu

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Silvercrest sird 14 c2

Příspěvek od jirkash »

SMAZAT.