Obecně by měl být podobný (konstrukčně i designově z nich vychází) jako předchozí modely x777ES a x555ES. O x777ES jsem četl, že je to snad nejlepší CDP, co Sony vyrobila.
Tak až dojde, prozkouším, nafotím a poreferuji více

A proč by to asi dělali? To je normální obchodní politika člověče. Kdyby jsi ten nový laser bez problémů za pár korun někde koupil tak si nový CD player nekoupíš. Takhle si nový koupit musíš a výrobci mají zase odbyt a když jsi Sony měl je velká pravděpodobnost, že si stejnou značku koupíš zase. Prostě business, kdyby prodávali nové náhradní díly na staré stroje, šli by sami proti sobě.efendi píše: Je to smutné, že na tieto ešte aj dnes špičkové CD-playere je problém zohnať optiku, keď prístroj ako taký je bez inej závady, schopný fungovať možno aj 2-krát dlhšiu dobu ako samotná optika. Pri takých drahých mašinách by Sony mala mať náhradné optiky aj na dlhší čas.
Zajimave. Jak jsi zjistil, ze odesla zrovna laserova dioda nebo fotodiody (fototranzistory)? Ostatni, krome specialnich IO, by melo jit opravit.efendi píše: Najhoršie na týchto optikách je, že odchádzajú bez varovania, mne napr. normálne dohralo vložené CD a ďaľšie už ani nepíplo![]()
efendi píše:Zistil mi to kamarát v špecializovanom servise, taktiež mi nedoporučoval skúšať ho oživiť, výsledok je totiž nepredvídateľný ale väčšinou dosť krátkodobý, vzhľadom na náročnosť nastavenia aj neefektívny, hlavne pokiaľ som už mal novú optiku objednanú. Optiku som si zohnal sám, takže odporúčanie určite nebolo zo zištných dôvodov. A myslím, že vzhľadom na natočené hodiny už ta optika aj tak vydržala až, až.
Najlepšie je kúpiť si hneď pri kúpe nového stroja aj rezervnú optiku, vtedy je ešte dostupná a lacná, tak to urobím, keď mi moja 50-ka dohrá definitívne![]()
Dobrý obchod na laserové jednotky:
http://www.lasertrader.de/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host