http://www.shu-ks.com/off%20meeting/0ithotei.html
Audifilia extrema...
Audifilia extrema...
...alebo totalny fanatik do kondikov. Ale ako si polepil krasavca Sony CDP/DAS-R1 a repro
Re: Audifilia extrema...
příjemné místo na poslouchání...
Co to udělal s třiapůlpásmy !!!!
Až to uvidí John Thiel, podá na něj žalobu.
Rozumíte někdo, kromě pana Cimického, co se tam stalo?
Až to uvidí John Thiel, podá na něj žalobu.
Rozumíte někdo, kromě pana Cimického, co se tam stalo?
No, niečo by mohli napovedať posledné snímky. Ak sa tým živí stále...eficak píše: Rozumíte někdo, kromě pana Cimického, co se tam stalo?
Koukám na to hafo kondiků .. myslím, že by to měl mít propojený ještě pořádně silnějším drátem, tam tečou proudy jako prase 
neumím vložit foto tak tady je odkaz : http://www.audiostereo.pl/Preamp_THE_TOWER_36195.html
taky docela zajímavý předzes. MM/MC
taky docela zajímavý předzes. MM/MC
vim ze to je starsi prispevek.... ale k tomu kondikovemu maniakovi
nerad bych videl zlodeje jak se nechtene dotkne jednoho kondiku ci dratu... me by spise zajimalo jak dlouho neco vybiji nez to pripoji... vzdyt to musi byt svarecka jako blazen... se divim, ze mu to uz ted samo nejiskri mezi sebou...
ale myslim si ze by to utahlo reprak o velikosti i panelaku nebo by s tim mohl dobijet elektrarnu
me se libi jak tam pise ze pred zapojenim mel zvuk nestabilni.. tak aby jej mel tak vlastne kupoval ty kondiky a diky nim dosahl lepsich basu...
inu veril bych, ze po zapnuti se nabili kondiky a pak jeden plasmovy kondikovany vyboj pres ty repra odrovna byt.
a to ze to tam odlazdickoval.. popisuje jako utlumeni vibraci... no nevim k nemu asi v izolacnim skafandru
nerad bych videl zlodeje jak se nechtene dotkne jednoho kondiku ci dratu... me by spise zajimalo jak dlouho neco vybiji nez to pripoji... vzdyt to musi byt svarecka jako blazen... se divim, ze mu to uz ted samo nejiskri mezi sebou...
ale myslim si ze by to utahlo reprak o velikosti i panelaku nebo by s tim mohl dobijet elektrarnu
me se libi jak tam pise ze pred zapojenim mel zvuk nestabilni.. tak aby jej mel tak vlastne kupoval ty kondiky a diky nim dosahl lepsich basu...
inu veril bych, ze po zapnuti se nabili kondiky a pak jeden plasmovy kondikovany vyboj pres ty repra odrovna byt.
a to ze to tam odlazdickoval.. popisuje jako utlumeni vibraci... no nevim k nemu asi v izolacnim skafandru
Kondenzátorů jak sviňa a ani bych se nedivil, že v koncáku bude tavná pojistka, která "degraduje" v podstatě žádný vnitřní odpor kondenzátorů. Jinak všeobecně takovéto hafo kondenzátorů dokáže krásně omezit rušení ze sítě co se týče harmonických kmitočtů, prakticky jsem to nemohl porovnat, ale může to být v podstatě na úrovni síťové pračky.
Otázkou však pro mě je, zdali si je onen nadšenec vědom, co dokáže způsobit i jeden kondenzátor pokud by mělo dojít k úniku plynu z přetlakové pojistky či dokonce explozi. Něco z praxe: Onehdá jsem zkoušel do zesilovače osadit kapacitu 200 000 mikrofaradů, 10 násobnou oproti originálu. Rušení ze sítě pokleslo o značných a hezkých 20 dB a zesilovač se choval mnohem kultivovaněji. Zlepšení o třídu.
Otázkou však pro mě je, zdali si je onen nadšenec vědom, co dokáže způsobit i jeden kondenzátor pokud by mělo dojít k úniku plynu z přetlakové pojistky či dokonce explozi. Něco z praxe: Onehdá jsem zkoušel do zesilovače osadit kapacitu 200 000 mikrofaradů, 10 násobnou oproti originálu. Rušení ze sítě pokleslo o značných a hezkých 20 dB a zesilovač se choval mnohem kultivovaněji. Zlepšení o třídu.
To je náhoda, že "rušenie" (násobky siete) pokleslo presne o 20dBOnehdá jsem zkoušel do zesilovače osadit kapacitu 200 000 mikrofaradů, 10 násobnou oproti originálu. Rušení ze sítě pokleslo o značných a hezkých 20 dB a zesilovač se choval mnohem kultivovaněji. Zlepšení o třídu.
Vite nedalo me to.... jelikoz mistama ma tv Nova zkeslene zpravy oproti tv primo z jpn co obcas sleduji (vic desnejsi nez nova ukazala).... tak jsem si asi ve druhem dnu vzpomenul na tohoto chudacka kde asi bydli.......
Mi znami se vsichni ozvali a jsou ok jen dva proste kupuji nove nabytky a aj... jen nevim jak dopadl tento sasula ve zmeti zkratu a vyboju mezi kondikama atd..... kdyby se k nemu napichly po kolapsu te elektriny tak by mohli rozjet i ty jaderne elek. i po tom vyzkratovani.... nechtel bych v danou chvili byt ani ve skafandru....
Mi znami se vsichni ozvali a jsou ok jen dva proste kupuji nove nabytky a aj... jen nevim jak dopadl tento sasula ve zmeti zkratu a vyboju mezi kondikama atd..... kdyby se k nemu napichly po kolapsu te elektriny tak by mohli rozjet i ty jaderne elek. i po tom vyzkratovani.... nechtel bych v danou chvili byt ani ve skafandru....