Mullard 3-3 Lampvy zosilnovac
Mullard 3-3 Lampvy zosilnovac
Ahoj.
dva dni dozadu sa mi podarilo dokoncit dalsi uspesny projekt, podla schemy mullard 3-3 v stereo verzii.
Jednocinny zosilnovac v triede A s vystupnym vykonom 3W s HiFi parametrami, sa nezda byt vela, ale mensej miestnosti vynikajuca volba. Pri volbe kvalitnych komponentov ma tento jednoduchy zosilnovac vyninjuci zvuk. Je to moje oblubene zapojenie s EL84 . Tym , ze tento zosinovac som robil na zakazku pre kamosa, a jeho poziadavka bola kryty zosilnovac, som navrhol nasledovny desing. Samotne zapojenie je v P2P na bakelitovych terimaloch. Bocnice zosilnovaca su z ceresne, brusene a olejom osetrene.
dva dni dozadu sa mi podarilo dokoncit dalsi uspesny projekt, podla schemy mullard 3-3 v stereo verzii.
Jednocinny zosilnovac v triede A s vystupnym vykonom 3W s HiFi parametrami, sa nezda byt vela, ale mensej miestnosti vynikajuca volba. Pri volbe kvalitnych komponentov ma tento jednoduchy zosilnovac vyninjuci zvuk. Je to moje oblubene zapojenie s EL84 . Tym , ze tento zosinovac som robil na zakazku pre kamosa, a jeho poziadavka bola kryty zosilnovac, som navrhol nasledovny desing. Samotne zapojenie je v P2P na bakelitovych terimaloch. Bocnice zosilnovaca su z ceresne, brusene a olejom osetrene.
Re: Mullard 3-3 Lampvy zosilnovac
Od pohledu nádherný kus? Mému vkusu se velice zamlouvá.
S citlivýma bednama bude zřejmě hrát pěkně, záleží na výstupních trafech ...
S citlivýma bednama bude zřejmě hrát pěkně, záleží na výstupních trafech ...
Ten dizajn je nadherne retro
diki, koniec koncom aj mne sa tiez paci, a hlavne aj koncovemu uzivatelovi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dizajn připomíná tak trochu starý teslácký AZK101. Pokud by někdo zamýšlel stavbu repliky AZK101 ve stereoverzi, mohu doporučit. Problémem je výstupní trafo spec. konstrukce. Nejlíp je sehnat vráčky původních AZS. Při otevřené konstrukci doporučuji pak nahradit původní EL 84 za 6V6, je to efektnější.
http://nostalgyradio.cz/moje-sbirka/niz ... lerie/2634
http://nostalgyradio.cz/moje-sbirka/niz ... lerie/2634
-
- Kontaktovat uživatele:
dalsi brat zo serie mullard 3 3

-
- Kontaktovat uživatele:
Krása pane !
Radost pohledět a určitě i lahoda pro uši...
Radost pohledět a určitě i lahoda pro uši...
Osobity design a krasny lampostroj
. Jake reprosoustavy napaji?

-
- Kontaktovat uživatele:
diki, reprosustavy su tiez vlastna vyroba menice od Fostexu ,