REPRO-Scan-Speak Classic line

Co si doma sami stavíte, pájíte - reprobedny, zesilovače, gramofony atd.
Odpovědět
Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

REPRO-Scan-Speak Classic line

Příspěvek od Sany »

Při brouzdání na netu jsem narazil na tuto zajímavou nabídku : http://audio.kvalitne.cz/scanspeakclassic/ Netuším jak je inzerát starý a zda ještě nabídka platí ale připadá mi to jako solidní výrobek za dobrou cenu. Třeba se najde někdo kdo má přímou zkušenost. *sunglases*

sekal

Re: REPRO-Scan-Speak Classic line

Příspěvek od sekal »

To není žádný inzerát, ale popis projektu jednoho člena ze Slovanetu. On ty bedny neprodává ani nenabízí jejich výrobu. Z textu je to snad naprosto jasné.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Asi na podzim proběhla na vedlejším fóru menší diskuze o jednom konkrétním projektu:
http://www.highendforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=4655
Sám jsem z toho byl úplně unešen. Hovořil jsem jak s několika skutečnými odborníky a konstruktéry, tak s bývalým i současným majitelem jednoho z projektu Troelse Gravesena.
DIY projekt není tak jednoduchý jak se na první pohled zdá. Osobně velmi obdivuji ty, kteří vše dotáhli do úspěšného konce. Mají můj neskrývaný obdiv a respekt. Člověk bez zkušeností a znalosti problematiky může lehce splakat nad výsledkem. Nebudu se dále k DIY vyjadřovat, neboť právě patřím do té skupiny neznalců, kteří by byli schopni zabít investici ve výši bezmála 75 tisíc i přestože se snažili dodržet postup do detailů.
Dnes už vím, že pokud bych se nakrásně rozhodl jít do něčeho podobného, asi bych to provedl jako zakázku minimálně v rovině výroby a zatlumení kabinetů -- kompletace výhybek a vyladění měničů.
Nakonec se tu určitě ozve pár zkušených znalců věci, kteří mi mou laickou teorii potvrdí.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Není to nabídka, jsem si zavzpomínal, je to už slušný pravěk, velmi mnoho vody proteklo od doby vzniku těch beden a oné stránky.
Noble Audio - výroba a prodej

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

NA
též jsem nostalgicky kuknul na klon xavian xn360.
časy, kdy se vyráběly kopie xavianů, avalonů ....
xavian xn360 se v brně zapojoval s dpa. scanspeak revelator byla modla. von schweikert v6 bohem... to je tak rok 2000-2002?
:-)

Odpovědět