Rozteč motorku a talíře PRO JECT RPM 9.1
Rozteč motorku a talíře PRO JECT RPM 9.1
Čau, můžete mi někdo změřit rozteč talíře a motorku u RPM 9.1 (hádám že o maj všechny projecty bez subtalíře stejné). Díky
Re: Rozteč motorku a talíře PRO JECT RPM 9.1
Motor u ProJectu RPM 9.1 stoji mimo gramo ve vlastni doze a tak si roztec muze kazdy urcit sam. 
Proste napnout reminek tak, aby neklouzal, presprilis to ale take byt nemusi. Proste tak, aby drzel talir v konstantnich otackach.

Proste napnout reminek tak, aby neklouzal, presprilis to ale take byt nemusi. Proste tak, aby drzel talir v konstantnich otackach.
Tak jsem to zkoušel a vyšlo mi to na takovejch 208mm. Řemínek není moc napnutej ale talíř v pohodě točí. Není to málo?
A proc by to melo byt malo?
Mam Clearaudio "Performance", roztec cca. 20cm a....v pohode. (A zrovna dnes jsem to kvuli tobe meril poprve!
)
Jde preci jen o to, aby se ti talir tocil "v norme". Potom uz jede jako setrvacnik a zbytecnym "tahem" se jen nenamahaji loziska talire i motoru.
(Pri zapinani neni proto uplne od veci postrcit talir rukou a odlehcit tak nabeh motoru.
)

Mam Clearaudio "Performance", roztec cca. 20cm a....v pohode. (A zrovna dnes jsem to kvuli tobe meril poprve!

Jde preci jen o to, aby se ti talir tocil "v norme". Potom uz jede jako setrvacnik a zbytecnym "tahem" se jen nenamahaji loziska talire i motoru.
(Pri zapinani neni proto uplne od veci postrcit talir rukou a odlehcit tak nabeh motoru.