Tlačítka pro hifi

Co si doma sami stavíte, pájíte - reprobedny, zesilovače, gramofony atd.
Odpovědět
joelp
Kontaktovat uživatele:

Tlačítka pro hifi

Příspěvek od joelp »

ahoj, stavím si hifi zesilovač a nedaří se mi sehnat tlačítka, která by splňovala požadavky jak funkční, tak estetické.

Potřebuji jedno síťové (230V). Jedno na mute s aretací a jedno bez aretace na ovládání vstupů. Ideálně v černé barvě.

Máte nějaký tip kde koupit?

markeye
Kontaktovat uživatele:

Re: Tlačítka pro hifi

Příspěvek od markeye »

Asi aliexpress, kde maju rozne vybery, kvalita ako kedy, niekedy sa da najst aj kvalitny vypinac. Potom ebay ak zhanas original.
Pripadne velkoobchody s el. suciastkami, obcas je nieco aj na avelmak.sk

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

A myslíš, že po těch víc jak pěti letech ještě ty tlačítka shání?

markeye
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od markeye »

Liamee píše:
29 říj 2024 10:35
A myslíš, že po těch víc jak pěti letech ještě ty tlačítka shání?
Pisem to aj pre tych co to budu citat aj po x rokoch ak forum vydrzi, ja som zhanal tlacidlo pre pro-ject gramec, lebo je len tak zasite zdola a nasiel som pekne na aliexprese z hliniku a kedze to spina 15V DC, tak som sa ani nebal :-) :-)
Ale chcel by som push tlacidlo hlinikove, tam nakoniec dat, len problem je ze nepredavaju tu elektroniku s tranzistormi a rele v nejakom mini prevedeni aby push spianl 15V a nahradil on/off tlacidlo a ja si tu elektroniku zbastlit neviem (ani podla schemy!) naslo sa asi 10 ludi, co mi napisali ze som k.. lebo je to 5min prace s pajkovackou, na univerzal pcb, ked som im poslal spravu, ci by mi to teda za peniaze nezbastlili, neozval sa nik.. tak asi to k.. nebude na 5min, alebo je klasika na FB, napisat mudrosti, ale skutek utek..

Odpovědět