ABWH

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

ABWH

Příspěvek od Zappadaddy »

Nikdy mne tato deska nezaujala.Po hooodně dlouhé době jsem si to náhodou na srazu poslechl a jsem z toho albumu paf.Pasul.Tahle deska vyšla v mini replice a je k mání za pouhých 50 babek.Vážně o tom uvažuji.http://cgi.ebay.com/Yes-ABWH-Japan-CD-M ... 33570c2c96

jirie
Kontaktovat uživatele:

Re: ABWH

Příspěvek od jirie »

Ona taky vyšla jako SHM CD a vyšla na 235 Kč :mrgreen:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

SHM CD je opravdu velký průser. Ale dá se tomu jedním hooodně velkým voodoo velmi pomoci. Já jsem s touto verzí moc spokojen. Obyč verzi má Sunes a ta zněla opravdu lépe(Méně řeže). Toto album jsme pouštěli všude. V Michově, Praze, Bratislavě a všude kde jedu si ji beru sebou. A všude se ptali, co to je zač. Je to naprosto skvělá hudba a i když jsem ji slyšel asi 1000x, tak stále skvělý zážitek. Já to považuji jednoznačně za nejlepší album těchto legend. A může se tady kdokoli stavět na hlavu - je to prostě tak. Naprostý náááářez. Povinnost pro všechny! Super mega giga galaktický top... *hura*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

pasul - s tímto s Tebou plně souhlasím.Kupovali jsme ji s Jiriem spolu v shm verzi.Já měl původní verzi a ta shm se mě zdála lepší.Každý to holt slyšíme jinak. ;)
-muzika je to báječná.Jsem zvědavej,kdy (a jestli) skupina Yes ještě něco nového vydají.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Zaujímavé - asi nejaká telepatia, či akési utajené kolektívne vedomie? Pred dvoma dňami som si toto ich dielo (v SHM prevedení) púšťal do sluchátiek a chrochtal si pri tom blahom, ako to pekne hrá. Pred tým som si na to dobrého pol roka nespomenul.

Igor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igor »

Tak jste mě navnadili na toto album, že jsem si ho taky "pořídil" a poslechl. Trochu mi to náladou připomínalo LP, které jsem před léty vlastnil. Bylo to "Friends of Mister Cairo", které nahráli Vangelis a Jon Anderson v roce 1981. Koupil jsem ho na chodníku za Janáčkovým divadlem v Brně a docela jsem teď zalitoval, že jsem ho později prodal.

Obrázek

1. I'll Find My Way Home
2. State of Independence
3. Beside
4. Mayflower
5. Friends of Mr. Cairo
6. Back to School
7. Outside of This (Inside of That)

swenik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swenik »

Tak tuhle desku jsem v Čechách (zejména Praze) hodně dlouho sháněl. Nakonec až letos mám německé vydání za 250 kaček a hraje nádherně!!! Je to asi "nejYesovější" studiová nahrávka osmdesátých let, když pominu Drama hned na počátku... *thumbs up*

swenik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swenik »

Myslím samozřejmě ABWH v názvu tématu.. :)

Odpovědět