AC/DC Black Ice

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Mike
Kontaktovat uživatele:

AC/DC Black Ice

Příspěvek od Mike »

Toto je moje srdcová záležitost,hardrocková kapela AC/DC vydala nové album Black Ice a musím říct že pro mě je to po albu Highway to Hell a Back to Black ta nejlepší deska co zatím AC/DC vydali. Působí dost uceleným dojmem a slabších skladeb je opravdu jen pár kokrétně tak 1 až 2. Zvukově je to velmi povedné dobré rozlišení nástrojů nic není slité. Jednoznačně doporučuji všem kteří mají rádi tento hudební žánr.
Obrázek
Album vychází jako klasické CD,dále jako digipack (limited edition) a dále jako deluxe edition ve které dostanete spolu s CD ještě DVD jak se album natáčelo a spoustu bonusového materiálu např. 20. stránkový booklet,5x samolepka,velká AC/DC vlajka (110cm x 57cm),trsátko AC/CD - Gibson
to celé v plechovém boxu s nápisem AC/DC.
Obrázek
Tracklist:
1. Rock N Roll Train
2. Skies On Fire
3. Big Jack
4. Anything Goes
5. War Machine
6. Smash N Grab
7. Spoilin' For A Fight
8. Wheels
9. Decibel
10. Stormy May Day
11. She Likes Rock N Roll
12. Money Made
13. Rock N Roll Dream
14. Rocking All The Way
15. Black Ice

gabik
Kontaktovat uživatele:

Re: AC/DC Black Ice

Příspěvek od gabik »

Mam a potvrzuju. 2-3 pisnicky by tam nemusely byt, jinak je to kvalitni jako celek, je to hodne povedeny. 3 kusy jsou tam uplne super. Zaroven to neni provplanovy, takze nehrozi, ze se to za chvili orhaje (a zaroven nejpodarenejsi pisnicky netrcej ven jako kul v plote). Hosi si jedou co je bavi, co delaj uz 30 let stejne a stejne mrzaci natocej dobrej kus. Strasne mi sejri, ze jsem si nestihl koupit listek na koncert, ale nastesti jsem je uz na zivo videl.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

pipis

Digipack znamená že nemáš CD v plastové krabičce ale v papírové knížce která má na sobě nalepený plastový držák z běžné krabičky. Vypadá to jako knížka a je to otevírací,samosřejmě s potiskem z vnější i vnitřní strany. cenově se to obvykle liší +- 100kč

vince
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vince »

Opravdu povedená deska.Poslední dobou jsem se upnul také na Ballbreaker,který je v nově remasterované verzi nahrán v podobně ůžasné kvalitě,při které poslech baví i po nesčetném opakování,kdy se vynořují stále nové detaily a spojitosti.Naštěstí jsem jeden z mnoha vyvolených s vystaveným lupenem.Těším se na ně víc než na cokoli jiného.Jen mám strach,aby ten koncert udýchali,a byli stejně dobří,jako na poslední placce. *2thumbsup*

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Vince

neboj, koncert bude neskutecnej, se to neda vubec popsat, to se musi zazit. Tsunami muziky a energie od zacatku do konce, do toho obri zvon, Rosie.... uplne mi naskocila husi kuze, kdyz na to myslim ;)

Odpovědět