ACCEPT
Re: ACCEPT
Tak jsem se konečně dostal k poslechu nové desky The rise of chaos, no co napsat?! Zvukově neurazí ale ani nenadchne a stejně tak i obsahem. Kvalitou obsahu bohužel nedosahuje ani Blood of the nations ani Blind rage spíš se podobá Stalingradu a i ten se mi zdá lepší, zatím po druhém poslechu bych to hodnotil jako nejslabší CD z novodobé éry. Zvukově se to dá i když DR má pouhých 6, ale stejně jako vysoké DR nemusí bezpodmínečně znamenat kvalitní nahrávku, tak i nízké ve vyjímkách nemusí znamenat nutně katastrofu. Shrnuto a sečteno průměrná deska jak zvukově tak obsahem.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zdielam podobny nazor. Povedal by som, ze novodobe albumy, svojim poradim urcili aj kvalitativne poradie. Rise zatial nemam ani LP ani CD, nie je dovod, stale radsej si pustim Blood alebo Stalingrad.
Zato Udo prekvapil Accept turne, kde dava hold a rozlucku piesnam, na ktorych sa podielal, sice uz to trva nejaky 2.rok, ak spravne pocitam, ale musim povedat, ze nesklamal, ani na 1. snure, a ani teraz na druhej. Snad len zaujimavost, nie tak davno vyslo pod hlavickou Dirkschneider live album, nakrutene a natocene v Brne minuly rok, kde som sa chystal, ale nejak to nevyslo. Celkom good koncert
Btw, Accept je dalsia z kapiel, na ktorych som vyrastal, ako som uz spominal v inom vlakne, spolu so Scorpions (a este Judas Priest a i.). Balls, Metal Heart, Restless, a ine diela z 80' albumov, maju u mna nezastupitelne miesto. Takisto aj v mojej zbierke, kde je cela disko od pociatku az do Eat the Heat, potom sa to nejak rozsypalo, a zaujalo ma az reunion 1.album Blood (of the Nations).
Zato Udo prekvapil Accept turne, kde dava hold a rozlucku piesnam, na ktorych sa podielal, sice uz to trva nejaky 2.rok, ak spravne pocitam, ale musim povedat, ze nesklamal, ani na 1. snure, a ani teraz na druhej. Snad len zaujimavost, nie tak davno vyslo pod hlavickou Dirkschneider live album, nakrutene a natocene v Brne minuly rok, kde som sa chystal, ale nejak to nevyslo. Celkom good koncert

Btw, Accept je dalsia z kapiel, na ktorych som vyrastal, ako som uz spominal v inom vlakne, spolu so Scorpions (a este Judas Priest a i.). Balls, Metal Heart, Restless, a ine diela z 80' albumov, maju u mna nezastupitelne miesto. Takisto aj v mojej zbierke, kde je cela disko od pociatku az do Eat the Heat, potom sa to nejak rozsypalo, a zaujalo ma az reunion 1.album Blood (of the Nations).
to jsem provětral dávno nehrané cédo U.D.O. sólo Mean machine, stylově příliš nevybočuje z "generální linie" stanovené Accept
- Přílohy
-
U mňa s Tornillom:
1. Rise Of Chaos
2. Blood....
3. Blind Rage
4. Stalingrad
1. Rise Of Chaos
2. Blood....
3. Blind Rage
4. Stalingrad
Udo - Man and machine (2002) opět Accept psaný přes kopírák a není divu
když kytaru třímá soukmenovec Štefan
když kytaru třímá soukmenovec Štefan
- Přílohy
-
Akorát, že Stefan Kaufmann hrál u Accept na bicí
a pak se přeorientoval na kytaru a šel za Udem.

ale ano, to je pravda...Kaufmann se rekvalifikoval na rytmickou kytaru, ostatní hudebníci mně neznámí, dekadentní dunění basu a ocelový hřmot perkuse, ostré riffy kytary, hysterický vřískot Udo, Accept jak vyšitý
Také jsem na Acceptech vyrostl. V poslouchanosti se acceptovské dvojici desek Restless/Balls u mě mohly měřit jen dvě alba Def Leppard Pyromania/Hysteria.
Z dalších kapel AC/DC, Tyrant, W.A.S.P., Metallica, Metal Church, Pretty Maids, Grave Digger, Iron Maiden, Raven, Judas Priest, Bullet, Icon, TKO, Exciter a další a další...
Z dalších kapel AC/DC, Tyrant, W.A.S.P., Metallica, Metal Church, Pretty Maids, Grave Digger, Iron Maiden, Raven, Judas Priest, Bullet, Icon, TKO, Exciter a další a další...
ano, to je klasa, pane kolego...potom ještě Mötley Crüe, totál úlet jak cyp, Megadeth, Pantera, Slayer, Anthrax, Venom, Twisted sister, Motörhead, Testament, Overkill...ostatní sračky pro teplé buzíky ? mohou jít do hajzlu, v rámci biologické očisty planety pozabíjet úchylné zmrdy, na střelivo do kalachů rád přispěji
Mne vlastne tehda v prvaku na intru privedli k tvrdsi muzice taky prave Accept. Kazety z polska Metal heart spolu s Metallicou Ride the Lightning byly nase prvni kazety na dobrou noc. A pak uz to jelo...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No vida, mě k metalu přivedl taky Accept a jeho 80´s alba. Na tom by nebylo nic divnýho, kdyby to nebylo tak před 7 lety. Jde o tak líbivou hudbu v rámci svýho žánru, že mě to donutilo se o tvrdou muziku zajímat.
kabelguru.cz
mě zas Maiden, Judas, Twisted sister, dávno Kiss...naopak nemohu strávit Metallicu, to ponuré dekadentní dunění basu a bezduchý hypnotický lomoz perkuse...no nic proti gustu, že jo
Stále skvělí ACCEPT a poslední věc "The Rise Of Chaos". Hoffmann je nevyčerpatelná studnice kytarových rifů a sólových pasáží. Sympatické vydání v podobě vinylu. Už jen ty drážky na čtecí straně chybí.
Hmm jak tak koukám Peter Baltes už je taky pryč. 

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A z Accept je solovka Wolfa... uvidime ci to bolo na skodu, alebo nie. Ale myslim si, ze uz to nebude to prave orechove...