BOBOŠ & THE FROZEN DOZEN ...grooved...
Re: BOBOŠ & THE FROZEN DOZEN ...grooved...
pokúsim sa zistiť termín. Kamoš by mal s ním hrať v Banskej Štiavnici - myslím, že 15? 16? augusta. Teraz v júli budú v Trnave. Ak zistím, hodím sem termín.
po poslechu, byť jen krátkém u Dadafta, jsem se začal po tomto CD pídit a koupil jsem jej na Coloursech.
Moooc pěkné "pro mě" a zvlášť noční poslech.
Dík Dadafte za tip.
Dík Dadafte za tip.
Sakra, tak to jsi mi ho vyfoukl před nosem. Když jsem se na něj tam ptal tak mi řekli, že ho před půlhodinou prodalibohus píše:po poslechu, byť jen krátkém u Dadafta, jsem se začal po tomto CD pídit a koupil jsem jej na Coloursech.
Dík Dadafte za tip.

Tak jsem od Boboše koupil aspoň Eosphoros a Sitra Achra. Grooved mám holt zatím jen na CD-R než ho seženu

to Rowing :
a u mě hledal Eosphoros snad 10 minut a nic. Takže jej vlastně našel pro Tebe.
a u mě hledal Eosphoros snad 10 minut a nic. Takže jej vlastně našel pro Tebe.
tak uz som kupil bobosa aj ja
ale Sitra Achra a fakt pohodova ukludnujuca hudba, nema to ziaden sthujuci refren ale bavi ma to pocuvat.

tak to já jsem Eosphoros objednal, zaplatil, a pak jsem peníze zase dostal zpátky. bludný kruh.
sjíždím znova všechny svoje disky. přišlo pár zklamání, ale Grooved rozhodně mezi ně nepatří. tohle je superbomba!
třeba taková dvojka mě tentokrát opravdu dostala...

třeba taková dvojka mě tentokrát opravdu dostala...

Super !!! Kolega hifista mi to náhodou pustil a já si sednul na prdel.
musím po rokoch dodať, že Eosphoros stále patrí k mojim TOP albumom. V tomto prípade je obrovská škoda, že Boboš sa drží zásady byť nekomerčný a nepustí do obehu viac nosičov. Na druhej strane ho chápem.
Zdravím,kdyby měl někdo zájem,tak tady se dá objednat Eospohros i to starší z roku 1999.Tři dny zpět sem pánovi psal mail a dnes volal,že si pro to mám přijet.Vydavatelství je v Kyjově....to mám hned u nosu.Ještě k tomu Eosphoros je CD s Petrem Lipou a Janou Kirschner.
http://www.montirecords.cz/katalog.html
http://www.montirecords.cz/katalog.html
Tak bohužel..
Kyjov je už také vyprodán.