Brendan Perry - Ark

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Maitréja
Kontaktovat uživatele:

Brendan Perry - Ark

Příspěvek od Maitréja »

Nová deska Brendana Perryho - je vynikající jak obsahově tak zvukově. Pro fanoušky Perryho a Dead Can Dance nezbytnost.

Petr 5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Brendan Perry - Ark

Příspěvek od Petr 5 »

Díky za tip , právě jsem projel všechny skladby a je to myslím velmi povedená deska , která se řadí k těm lepším albům DCD *thumbs up*
Amarock Studio | Naim Studio

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Od Archy v Praze nejedu na i-podu v práci nic jiného! Taky jsem si přivezl tričko i podepsané cd.
Ta placka hraje doma fantasticky! Co se hudby týče, je to starý dobrý Dead Can Dance a absence Lisy mi vůbec nevadí.
Jo a Brendan Perry a jeho archa by měl bát v OStravě na barvách, takže doma, chystám se tam opět, snad uplatím někoho na vstupu aby nás tam pustil.
Naštěstí je to poslední věc v posledním dni, takže by to mohlo vyjít, jinak o nic jiného tam zájem nemám, proto nehodlám kupovat žádné lístky na celý den.
Jsme se ženou moc zvědaví, jaké to bude ve srovnání s Prahou, každopádně v Praze jsme si dvakrát vydupali přídavek !!! Byla to paráda. I Brendan byl celkem mile překvapen publikem.

Maitréja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maitréja »

Jo, jo koncert v Arše byl bomba. CD s podpisem jsem ulovil také takže absolutní spokojenost *2thumbsup*

Odpovědět