Cibuv hudebni koutek
Re: Cibuv hudebni koutek
Jak pise Pasul , prechazim na Rapid
.. nicmene vsechny uploadnute skladby jsem radeji smazal ..

Ještě si vzpomínám,že aby to tam co nejdéle vydrželo,tak dávej názvy pouze počátečních písmenech: např. Antonio Forcione-Dedicato by mělo být af_D.part1.rar atd...
Ciba-Nějak to tady odbýváš.
Skoupil jsem již pár CD od MArecordings a stále čekám na další tvoje tipy z tohoto vydavatelství.Toto již mám:
Dusan Bogdanovic-Keys to Talk By
Howard Levy-The Old Country
Peter Epstein-The Invisible
Todd Garfinkle-The Immigrant's Dilemma
Peter Epstein-Staring at the Sun
Peter Epstein-Old School
Tak Cibo další,další ať to nezdržujem.Ty hudební ukázky jsou moc málo na mě.Díky

Tak Cibo další,další ať to nezdržujem.Ty hudební ukázky jsou moc málo na mě.Díky

Cau Robine , no jo mas pravdu - nejak na to nemam cas .. , ale jinak mas same pekne kusy , casem dopadnes jako ja , ze skoupis celou jejich produkci
tedy az na par vyjimek experimentalni hudby .. Dnes jsem si mimo jine poslechl moje nove cd Slovenske provenience Daniel Salontay http://209.85.129.132/search?q=cache:-V ... =firefox-a, to pak upichnu na rapid ,tato hudba nema to chybu , i kdyz to neni uplne dobre nahrane je to stejne zazitek
. Taky jsem prenastavil bedny (pridano na basech ) a to diky separatnim oddelovacim trafum a Audioplan filtrace , takze az pojedes kolem mel by si se zastavit , stoji to za to ..