Deep Purple: STORMBRINGER
Deep Purple: STORMBRINGER
Nový přírůstek klasického rocku a tentokrát v mch. Je to deklarováno jako DVD audio, ale bohužel je to "jen" v DTS. Tento nešvar se poslední dobou rozmohl a toto není jen ojedinělý případ, snad aby se toho více prodalo, protože to jde přehrát na běžném DVD přehrávači a nevyžaduje to přehrávač pro DVD-A. No nic, jinak je to velice dobře udělané, remastroval to Glenn Hughes ve studiu Abbey Road. Zvukově vyrovnané a velice citlivě udělaný mch s perfektním prostorem a excelentním zvukem. Obsahuje to i CD verzi. Vyznavačům rocku vřele doporučuji.
- Přílohy
-
Re: Deep Purple: STORMBRINGER
NIkde nedeklarujú, že ide o DVD-A ani logo DVD-A tam nie je (je tam iba logo DVD-Video) a na zadnej strane je napisane iba Disc Two - DVD: Audio only.
https://www.discogs.com/Deep-Purple-Sto ... e/11102035

https://www.discogs.com/Deep-Purple-Sto ... e/11102035

Jako DVD-A to deklaroval prodejce, kde jsem si to při osobní návštěvě objednával, ale možná Ty to musíš vědět lépe než já. Vlastníš také tuto placku, tak jak Ti to hraje ? Nebo dokážeš jen googlit a poučovat ?
PS. Je to DTS, ale ukazuje to rozlišení 24/48.
PS. Je to DTS, ale ukazuje to rozlišení 24/48.
Neber to zle vo svojom prvom príspevku si nenapísal, že ti to OSOBNE predajca nakukal, ale že je to deklarované, to som fakt z toho nepoznal, inak v tomto prípade by si to mal reklamovať. Toto vydanie doma nemám, mna zaujal na tvojom obrázku ten popis Disc Two DVD: Audio Only. Vydanie nie je pre mna zaujímavé, osobne preferujem povodné vydania na LP alebo aj prvé neremastrované vydania na CD.Oldear píše: ↑10 lis 2017 14:28Nový přírůstek klasického rocku a tentokrát v mch. Je to deklarováno jako DVD audio, ale bohužel je to "jen" v DTS. Tento nešvar se poslední dobou rozmohl a toto není jen ojedinělý případ, snad aby se toho více prodalo, protože to jde přehrát na běžném DVD přehrávači a nevyžaduje to přehrávač pro DVD-A. No nic, jinak je to velice dobře udělané, remastroval to Glenn Hughes ve studiu Abbey Road. Zvukově vyrovnané a velice citlivě udělaný mch s perfektním prostorem a excelentním zvukem. Obsahuje to i CD verzi. Vyznavačům rocku vřele doporučuji.

Uvedom si, že kvoli takýmto neprijemnostiam tu nie sme ale aby sme si pomáhali/poradili a hlavne aby aby nás to bavilo.
Jo jsem tím známý, že Spotify a podobné taškařice neuznávám, já mám rád kvalitu, ale právo na poslech hudby ze Spotify určitě nikomu neupírám. Proti gustu....
Toho Stormbrigera, mám původní LP z roku 1974, remasterovanou reedici z roku 2016, první vydání na CD EMI vyrobeno v Holansku a teď nově toto remasterované CD ( ještě jsem ho ani nepustil ) a to audio v DTS 24/48, které mě ze všech zní nejlépe a není to určitě důvod k reklamaci. Samostatně jako DVD-A, či SACD to již zřejmě nevyjde. Toliko jen můj názor.
Tak ať to hraje všem a je úplně jedno, kdo co a na čem poslouchá.
Toho Stormbrigera, mám původní LP z roku 1974, remasterovanou reedici z roku 2016, první vydání na CD EMI vyrobeno v Holansku a teď nově toto remasterované CD ( ještě jsem ho ani nepustil ) a to audio v DTS 24/48, které mě ze všech zní nejlépe a není to určitě důvod k reklamaci. Samostatně jako DVD-A, či SACD to již zřejmě nevyjde. Toliko jen můj názor.
Tak ať to hraje všem a je úplně jedno, kdo co a na čem poslouchá.
Nemusíš byť hneď taký radikálny, to je predsa samozrejmé, že kvalita je prvoradá, ale v aute mi spotify stačí.
V počte vydaní Stormbrider ta asi netromfnem, mám to iba 2x a to japonské LP P-8524W a neremastrované talianske CD od EMI (reissue niekedy po 1994). Ale v každom prípade si niečo z toho idem pustiť.
V počte vydaní Stormbrider ta asi netromfnem, mám to iba 2x a to japonské LP P-8524W a neremastrované talianske CD od EMI (reissue niekedy po 1994). Ale v každom prípade si niečo z toho idem pustiť.