Deep Purple: STORMBRINGER

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Deep Purple: STORMBRINGER

Příspěvek od Oldear »

Nový přírůstek klasického rocku a tentokrát v mch. Je to deklarováno jako DVD audio, ale bohužel je to "jen" v DTS. Tento nešvar se poslední dobou rozmohl a toto není jen ojedinělý případ, snad aby se toho více prodalo, protože to jde přehrát na běžném DVD přehrávači a nevyžaduje to přehrávač pro DVD-A. No nic, jinak je to velice dobře udělané, remastroval to Glenn Hughes ve studiu Abbey Road. Zvukově vyrovnané a velice citlivě udělaný mch s perfektním prostorem a excelentním zvukem. Obsahuje to i CD verzi. Vyznavačům rocku vřele doporučuji.
Přílohy
Stormbringer.jpg

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Deep Purple: STORMBRINGER

Příspěvek od MB »

NIkde nedeklarujú, že ide o DVD-A ani logo DVD-A tam nie je (je tam iba logo DVD-Video) a na zadnej strane je napisane iba Disc Two - DVD: Audio only.
https://www.discogs.com/Deep-Purple-Sto ... e/11102035
Obrázek

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jako DVD-A to deklaroval prodejce, kde jsem si to při osobní návštěvě objednával, ale možná Ty to musíš vědět lépe než já. Vlastníš také tuto placku, tak jak Ti to hraje ? Nebo dokážeš jen googlit a poučovat ?

PS. Je to DTS, ale ukazuje to rozlišení 24/48.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Oldear píše:
10 lis 2017 14:28
Nový přírůstek klasického rocku a tentokrát v mch. Je to deklarováno jako DVD audio, ale bohužel je to "jen" v DTS. Tento nešvar se poslední dobou rozmohl a toto není jen ojedinělý případ, snad aby se toho více prodalo, protože to jde přehrát na běžném DVD přehrávači a nevyžaduje to přehrávač pro DVD-A. No nic, jinak je to velice dobře udělané, remastroval to Glenn Hughes ve studiu Abbey Road. Zvukově vyrovnané a velice citlivě udělaný mch s perfektním prostorem a excelentním zvukem. Obsahuje to i CD verzi. Vyznavačům rocku vřele doporučuji.
Neber to zle vo svojom prvom príspevku si nenapísal, že ti to OSOBNE predajca nakukal, ale že je to deklarované, to som fakt z toho nepoznal, inak v tomto prípade by si to mal reklamovať. Toto vydanie doma nemám, mna zaujal na tvojom obrázku ten popis Disc Two DVD: Audio Only. Vydanie nie je pre mna zaujímavé, osobne preferujem povodné vydania na LP alebo aj prvé neremastrované vydania na CD.

*offtopic* A inak tak isto ako aj vo vlákne o nových LP, a tvojej poznámke o porovnávaní s iným vydaním na LP či SACD, či kvalitnom zdroji nie spotify (na fórum som už písal, že ja mám Spotify LOSSLESS), skús sa občas uvoľnit a predtým ako niekomu niečo odpovieš na verejné fórum si daj 30 minút pauzu a potom to napíš s kľudnom hlavou, tvoj tón pisania o tom úlne NEDEKLARUJE. Ja som ti chcel poradit/pomoct. Aby som to prirovnal, nepoznáš pozadie ale pripomienku máš, no tak sa ti to teraz vracia akurát tvoja reakcia je trošku prehnaná, nie?

Uvedom si, že kvoli takýmto neprijemnostiam tu nie sme ale aby sme si pomáhali/poradili a hlavne aby aby nás to bavilo.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jo jsem tím známý, že Spotify a podobné taškařice neuznávám, já mám rád kvalitu, ale právo na poslech hudby ze Spotify určitě nikomu neupírám. Proti gustu....

Toho Stormbrigera, mám původní LP z roku 1974, remasterovanou reedici z roku 2016, první vydání na CD EMI vyrobeno v Holansku a teď nově toto remasterované CD ( ještě jsem ho ani nepustil ) a to audio v DTS 24/48, které mě ze všech zní nejlépe a není to určitě důvod k reklamaci. Samostatně jako DVD-A, či SACD to již zřejmě nevyjde. Toliko jen můj názor.

Tak ať to hraje všem a je úplně jedno, kdo co a na čem poslouchá.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Nemusíš byť hneď taký radikálny, to je predsa samozrejmé, že kvalita je prvoradá, ale v aute mi spotify stačí.
V počte vydaní Stormbrider ta asi netromfnem, mám to iba 2x a to japonské LP P-8524W a neremastrované talianske CD od EMI (reissue niekedy po 1994). Ale v každom prípade si niečo z toho idem pustiť.

Odpovědět