Mimochodem, co to má na té fotce vedle sebe za gramofon?

JJ, ve čtvrtek mi jej z předobjednávky odesílali z jpc.de, v úterý bych měl mít doma. Už se těším!philcol píše:Návrat Diany Krall ke Great American Songbook a jazzu prvních náhravek. Vychází i na vinylu.
Tak deska už je doma a ještě než začala hrát, tak jsem byl šťastný, že ji mám na vinylu. Ten pocit, když ji vytahujete z obalu, to překvapení, že je to na dvou deskách, ale jen na třech stranách. Celkem tři obaly a na nich nádherné fotky na kochání, ta radost z dárku v podobě kódu na stažení v hires rozlišení... To jsou pocity, které vyznavači hraní z HDD nikdy nepoznají... A když jsem ji pustil - to byla pohoda! Nádherný prostor, spousta detailů, fakt parádní deska. I když - pokud bych chtěl něco kritizovat, tak by se našly dvě drobnosti - u některých skladem je slyšet při otevírání pusy lehké, ale otravné mlasknutí, jak se jí lepily rty na sebe a pak ještě ty sladké a kýčové smyčce v některých skladbách - bez toho bych se taky obešel. Ale celkově je to skvělá deska a za mnezabiny007 píše:JJ, ve čtvrtek mi jej z předobjednávky odesílali z jpc.de, v úterý bych měl mít doma. Už se těším!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host