ERASURE - Hits! The Videos

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

ERASURE - Hits! The Videos

Příspěvek od hi-fi calvus »

Ještě musím upozornit na tuhle pecku, měl jsem ji objednanou asi před rokem v tony v OV porubě ještě přes i net a vodili mě za nos asi přes půl roku, že mi to seženou, měl jsem to objednané tehdy za 300 něco, všude to stálo 700 (+-) jen oni to nabízeli za tak málo. No nesehnali mi to ani za půl roku, nejspíše šlo o chybu a oni to řešili tak, že mě vodili za nos.

Nedávno před vánocemi jsem to za ty peníze objednal na vltavě! Na vánoce se mi to konečně dostalo domů!
Jako fanda i této kapely jsem z prvního disku nadšený, pochopitelně jsem měl největší strach ze zvuku, zvláště, když psali, že je tam jen jedna stopa, only stereo. Riskl jsem, říkal jsem si 35 videoklipů na jednom DVD od nich doma přežiju i v průměrné kvalitě, ale byl jsem velice překvapený, zvuk je ohromně dynamický, nezvykle hlasitý oproti snad všemu co doma mám, taky je často slyšet, že nebyla použitá normalizace, protože některé songy jsou extremně hlasité a jiné krapet méně, takže je zapotřebí mít v ruce ovládač, každopádně tohle nahrávce prospěje, protože zvuk není nikde ořezaný či přebuzený, skutečně paráda ve stereu. Druhý disk obsahuje 4 rarity a 5x nahrávky z koncertů a interwiew(bez titulek bohužel) kvalita už špatná. Já bych to ale bral i bez druhého disku za ty prachy a kvalitu, těch 35 ! zábavných videí za to fakt stojí ! Kdo je fanda taky této kapely, rozhodně doporučuji, skvělé taneční od prvního až do posledního songu a vynikající zvuk stereo! *thumbs up*

Odpovědět