S touto deskou, přesněji nahrávkou pro MTV, byla odstartována „bezproudová mánie“ začátku 90. let. Z mého pohledu jde o nahrávku, která mne okamžitě vzala za srdce a nastartovala můj zájem o tohoto kytarového mága.
Představovat toto album, je myslím si pro valnou hromadu z vás, zbytečné. Když si zavzpomínám na to, jak jsem si ji nejprve nahrál na video z MTV, pak koupil originálku VHS, poté „cédéčko“, následovalo DVD a video prodal, a teprve nyní v Mnichově na LP.
Musím říci, že všechny nosiče ve mně zanechali ten správný dojem, teprve vinyl mi přinesl požitek, který z nahrávky přímo sálá. Jde o nahrávku, jejíž úroveň je vynikající, a která zásadně patří na gramec! Při poslechu lze vycítit pohodovou atmosféru, která ve studiu panovala (obrazový záznam tuto náladu ještě více umocní) a bezprostřední kontakt muzikantů s diváky vytváří elektrizující souznění obou stran. Ač je na desce 13 parádních skladeb (CD a DVD obsahuje navíc Rollin' & Tumblin'), musím vyzdvihnout v té době pro Claptona emotivní Tears in Heaven, jako by při jejím hraní nastalo „spojení“ s jiným světem…
Pokud někdo z analogových přátel bude mít možnost toto „elpíčko“ koupit, neváhejte, dostane se vám požitek elektrizujícího „bezproudového“ blues.