Fish

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
boxer

Fish

Příspěvek od boxer »

Mým jedním z největších hudebních idolů je Skot Derek William Dick .

Mám jeho hudbu,co by zástupce typického Art rocku,velmi rád.Od jeho posledního hodně vydařeného (no mě se líbí všechny) CD z roku 2004 jsem si musel počkat 4 roky na jeho zatím poslední.
Je tvrdší než ty předtím ,až na poslední nádherně melodicky nosnou skladbu stejného jména jako CD= 13th Star.
Líbil se mi od počátku se svou známou kapelou a po jeho odchodu,kdy se mě přestala kapela nejen líbit,ale naopak velmi nelíbit,jsem si rochnil v jeho sólové dráze.

Obrázek

boxer

Re: Fish

Příspěvek od boxer »

Dlouho mám od Fishe_Marillion toto DVD z roku 1983.
Obrázek

Co po obsahové stránce nemá chybu,ale zvuk je bídnej. *taktone*

Docela jsem se těšil,když jsem dnes do přehrávače dal jeho Return to Childhood z roku 2003.
Obrázek

No co na to říct. Zvuk je skoro stejná bída. :(

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

boxer - tak díky za info,uvažoval jsem o příp. koupi,ale ten zvuk by mě mrzel
-první věci od Marillion i Fishe hrály poměrně dobře
-od Fishe mám téměř vše,tak to asi stačí ;)

boxer

Příspěvek od boxer »

Return to Childhood je vynikající koncert. Fish tam opravdu exceluje.Kapela hraje neskutečně perfektně a černá Deborah French vokálně skvěle sekunduje.
2x musí kapela přidávat,obecenstvo je správně nabuzené a zpívá s Fishem jak jeden muž.

Jen ten zvuk není nic extra. Ale DVD stojí (alespoň pro milovníky Dereka) za to mít.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem si ho dnes dal 2x. Je to fakt masakr.To nasazení je prostě bomba.

Pak jsem si dal Sade a moje oblíbený DVD Blue Man Group a o to víc pak mrzí ten zvuk na tý Rybě.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Taky se pripojuji k Fishovym fanouskum a jak jeho draha v Marillion tak i jeho solova draha je mne blizka. Po rozpadu krome prvni desky (s novym zpevakem Steve Hogarth) Seasons End, se mi prestali libit. Pro mne nejoblibenejsi jeho albem je " Vigil in a Wilderness of Mirrors " z roku 1989. To byla skvela odpoved Fishe na jeho skladatelske schopnosti. Vynikajici album.
Obrázek

Odpovědět