Hans Zimmer: Filmmusik: Live In Prague

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Hans Zimmer: Filmmusik: Live In Prague

Příspěvek od Oldear »

Tak jsem včera konečně poslechl BD, který jsem nalezl pod stromečřkem. Jedná se o Hans Zimmer: Filmmusik: Live In Prague . Placka je velice slušně realizována ( Sound:LPCM Stereo/Dolby Atmos,Bild:16:9/1080p High Definition ). Perfektně nasnímané a sub si přijde na své, má to perfektní prostor a lokalizaci jednotlivých nástrojů. Kdo "může" filmovou hudbu a alespoň trošku klasiku, tak vřele doporučuji. Mch zvuk v Atmosu ( já nemám Atmos a nehodlám realizovat ) mi to ukazovalo klasicky DD True HD. Velká škoda, že to není v DTS HD MA - to by bylo ještě o kousek zvukově lepší, a pravdou je, že jsem nad orchestřištěm neregistroval žádné zavěšené hudebníky u stropu pro kanály Atmosu. Snad to má simulovat prostředí v kině s Atmos reprodukcí. I tak je však zvuk v DD True HD perfekní.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Re: Hans Zimmer: Filmmusik: Live In Prague

Příspěvek od Pytel »

Tak jsem tento koncert na doporučení zhlédl : obraz a zvuk bez připomínek, filmová hudba v super podání, krásné aranžmá, světelné efekty, vše co si jen přát od koncertu. Chtělo by to slyšet na top kině s projektorem, asi potom lahůdka.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jó to souhlas, taky jsem to "jel" jen v obýváku, kde mám mch na filmy ( poslechovka je udělaná jen pro stereo ). Samozřejmě "živě" velký kinosál s moderní technologií musí být naprosto super. Na kvalitním projektoru s vymazleným DK to bude také bomba zvuk, obraz i zážitek. Já mám DK jen za 400,- litrů, takový průměr.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

No, hezky o tom píšete, včera jsem koukl na ukázky a hned objednal BD.... Tak jsem zvědav, jak to vyzní na plátno a 5.1 :-)
Díky za tip, více takových! ;-)

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Ten koncert je opravdu skvělý zážitek dokonce i na levném projektoru a jen ve stereu :)

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

BD si také pustím a porovnam - protoze koncert "na živo" byl vyborný a prima zazitek

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tome , na živo to muselo být super, určitě si měl sedadlo na správném místě, ale i doma je to pecka.

Miro_CZ
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Miro_CZ »

Slyšel to někdo jen jako audio z CD? Podle toho, co tady píšete, je zvuk na BD super, podle http://dr.loudness-war.info/album/list/ ... ans+zimmer to nemá nic moc DR na CD. Já jen tak mrknul na pár kousků na youtube a tam to zní hrozně, na Apple Music to je o něco lepší, ale taky mi to nepřijde úplně zázračný, tak by mě zajímalo, jak to zní na CD.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Nevím jak zvukově na CD ( ale nechtěl bych to s ohledem jak jsou dnes CD zprasený ), ale obsahově na 2 CD 15 skladeb a na BD 41. Tedy i s monology H.Z.

Odpovědět