Hudba která nakopne

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Milan_
Kontaktovat uživatele:

Re: Hudba která nakopne

Příspěvek od Milan_ »

V podstatě každá metalová deska 80 let mě spolehlivě nakopne...
I Want Out http://www.youtube.com/watch?v=FjV8SHjHvHk
All We Are http://www.youtube.com/watch?v=a4KPpyW2q5c
Were Not Gona Take It http://www.youtube.com/watch?v=WT1LXhgXPWs

... a obrovská spousta dalších *2thumbsup*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mě před nedávnem nakoplo Divné století od Jarka Nohavici - říkal jsem si kurňa, není to marné, to HI-FI.
*2thumbsup*

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

dadaft píše:mě před nedávnem nakoplo Divné století od Jarka Nohavici - říkal jsem si kurňa, není to marné, to HI-FI.
*2thumbsup*
Mě před nedávnem nakopla divná informace o nehezkých střípkách z Nohavicova života.
Teď jsem si ale uvědomil, že toto téma se jmenuje "HUDBA která nakopne"...tož sorry za *offtopic*
Stejně je většině národa uprdele, co kdo kde prováděl ošklivého. Hlavně, že soused nemá hezčí kozu!

Když už...tak mě dnes ráno nakopli tito Švýcaři...
Obrázek
Takřka 30 let stará paráda *palec*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ano, o bezvýznamné nuly se Stb jistě nezajímala. myslel jsem, že po skandálu s Milanem Kunderou už nikdo nemůže mít pochyby - je to obyčejná špína a nikdo a nic se podle těchhle "zaručených" informací nedá soudit - pokud už tedy soudit (bláhově) chceme.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

dadaft píše:ano, o bezvýznamné nuly se Stb jistě nezajímala. myslel jsem, že po skandálu s Milanem Kunderou už nikdo nemůže mít pochyby - je to obyčejná špína a nikdo a nic se podle těchhle "zaručených" informací nedá soudit - pokud už tedy soudit (bláhově) chceme.
Klííííídek!!!
Děkuji ti za lichotku...že jsem nebyl "bezvýznamná nula" ;)
PS: Nevšiml jsem si, že bych ve svém příspěvku pana Nohavicu SOUDIL. Jen jsem podotkl, že mě "...nakopla podivná informace...". Sfoukni ten ohýnek u prdýlky a pusť si honem něco, co tě pořádně nakopne. Život je krátký, nepromarněme ho nějakým bezduchým dohadováním o hovně. Mí předkové trpěli defacto od roku 1948, já jsem si jako první z našeho rodu mohl užívat svobody jako mladý. A tu svobodu ponejvíce promítám do muziky.
Jestli jsem se tě "dotkl" mojí zmínkou o Nohavicově minulosti...omlouvám se, jedeme dál. Teď se nechám nakopnout tímto
Obrázek

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no, slovo "nehezký" je zcela jistě úsudek, subjektivní soud, a můj příspěvek se tě naprosto v ničem netýkal, ale máš pravdu - klídek.

Odpovědět