THE BRAND-NEW COMPLETELY
UNRELEASED STUDIO ALBUM
* 12 previously unreleased studio recordings
* Features "Valleys Of Neptune," one of the most sought
after of Hendrix's commercially unavailable recordings
* Includes exciting 1969 arrangements of classic
signature songs "Red House," "Fire" and "Stone Free"
http://www.jimihendrix.com/?utm_medium= ... s|20100121
Jimi Hendrix - Valleys of Neptune
Re: Jimi Hendrix - Valleys of Neptune
V září by měly vyjít dvě další nahrávky
Jednak "klasická" In the West - prý rozšířená o pět dalších skladeb. Zvláštní nápad, který podle mě musí nějak souviset s dohodami ohledna autorských práv. Album ze začátku sedmdesátých let je kompilací koncertních nahrávek, z nichž některé od té doby vyšly jako součást samostatných alb z daných koncertů.
Jednak 4CD z koncertů v sanfranciském Winterlandu v roce 1968.
http://www.spincds.com/blog/2011/06/08/ ... -expanded/
Jednak "klasická" In the West - prý rozšířená o pět dalších skladeb. Zvláštní nápad, který podle mě musí nějak souviset s dohodami ohledna autorských práv. Album ze začátku sedmdesátých let je kompilací koncertních nahrávek, z nichž některé od té doby vyšly jako součást samostatných alb z daných koncertů.
Jednak 4CD z koncertů v sanfranciském Winterlandu v roce 1968.
http://www.spincds.com/blog/2011/06/08/ ... -expanded/
Podle seznamů skladeb, které se už taky vnyořily, se zdá, že WInterland bude solidní náhradou za bootlegové 6cd. Jsem zvědavý, co vyberou na 1CD "highlights". Na In the West trochu proházejí pořadí skladeb (hlavně přehodí pořadí stran LP) a přidají pár kousků, podle všeho nejspíš ze San Diega 1969.
Obojí vypadá pěkně. Sám si nejspíš pořídím (kupodivu) In the West. Z Winterlandu bych si koupil dobře udělaný sampler. Ale pro fanoušky Hendrixovy kytary bude vydání 4CD WInterland svátek.
Obojí vypadá pěkně. Sám si nejspíš pořídím (kupodivu) In the West. Z Winterlandu bych si koupil dobře udělaný sampler. Ale pro fanoušky Hendrixovy kytary bude vydání 4CD WInterland svátek.

Mam to CD doma a kvalita nahravek velice dobra (ve srovnanim s puvodnim mixem). Tento remaster, jakzto to skladba pisnicek me velice prijemne prekvapil.
Urcite bych to doporucil nejenom vsem fanouskum Jimiho, ale take napr. jako uvod do tvorby tohoto interpreta.
Ahoj,
Ja som tiež bežal do Bontonu si ho hneď kúpiť "Valleys of Neptune" a ani cena anebola nejak hrozná myslím 320kč mix je úplně v pohode citlivo a jemne prevedený, myslím, že podľa videí na nete to robil povodný zvukár, meno mi už vypadlo, trošku ma sr...la ta ochrana na disku no podarilo sa odzálohovať.
takže úplne bez problémov všetkým doporučujem.
Ja som tiež bežal do Bontonu si ho hneď kúpiť "Valleys of Neptune" a ani cena anebola nejak hrozná myslím 320kč mix je úplně v pohode citlivo a jemne prevedený, myslím, že podľa videí na nete to robil povodný zvukár, meno mi už vypadlo, trošku ma sr...la ta ochrana na disku no podarilo sa odzálohovať.
takže úplne bez problémov všetkým doporučujem.