Koupit LP NORAH JONES od ClassicRecords nebo BlueNote ?
Re: Koupit LP NORAH JONES od ClassicRecords nebo BlueNote ?
ahoj Pipisku ..mam od Blue Note...slysel jsem i tu audiofilskou ....rozdil nebyl z meho pohledu nijak slysitelny - ale na mem gramo !! na verdieru s prenoskou za 100tis asi neco uslysis.....kdyby jsi bydlel bliz, mohl bych hodne LP zapujcit na poslech...lezi doma chudinky peclive zabalene....
Já mám Classic Records v oblibě. 200 g desky jsou top.
Mé oblíbence si pořizuji právě od nich. Třeba komplet Led Zeppelin, J. Hendrix nebo něco
od P. Gabriela.
Pravda je, že cena je vyšší...
Mé oblíbence si pořizuji právě od nich. Třeba komplet Led Zeppelin, J. Hendrix nebo něco
od P. Gabriela.
Pravda je, že cena je vyšší...
to pipis : je take mozne, ze ta audiofil verze "vic vydrzi"...tezko rict ...jinak se chystam ted na vetsi nakup jak LP tak CD v Mnichove..pokud bude neco extras -zavolam ti..cislo mas porad stejne ??
Pipis:
V některých obalech rozdíl je. Třeba P. Gabriel je výborně graficky provedený...
Škoda, že jsi v sobotu neřekl. Ukázal bych ti ta LP.
V některých obalech rozdíl je. Třeba P. Gabriel je výborně graficky provedený...
Škoda, že jsi v sobotu neřekl. Ukázal bych ti ta LP.
To fotolaik:
Kupovat LP? Já myslel, že jsi s analogem ukončil poměr a gramo prodal?
Kupovat LP? Já myslel, že jsi s analogem ukončil poměr a gramo prodal?

to peer . zatim VPI stale vlastnim...a rozhodne analog uplne nezatracuji...jenom k nemu musim mit jeste kvalitni SACD .. 

to fotolaik:
tak tomu rozumím...
tak tomu rozumím...
Mám Norah Jones "Come away with me" od Blue Note a řekl bych, že ta deska je poměrně odstrašující. Jinou desku od Blue Note asi nemám, ale tahle trpí třeba i prokopírováním záznamu do vedlejší drážky, což je celkem vzácná vada a to i třeba u Balkantonu 

Porovnával som niekoľko titulov od BN a CR. U mňa by som sa jednoznačne priklonil ku Classic records, hlavne v kvalite výlisku. Aj ten zvuk sa mi zdal prirodzenejší, hlavne v ľudskom hlase.