Jinak jsem si říkal, že právě u této kytarovky zkusím schválně zapojit zpět lampáč, co to se zvukem udělá...

Pytel píše: Ale daleko lepší je na 2 LP rychlost 45 -- lahůdka --- Columbia ORG
Díky za typy. Rovnou jsem chtěl ORG objednat, protože od nich pár parádních vinylů mám, ale tváří se to jako nesehnatelný kousek... No a Project taky není skladem na tři kliky, budu muset pátrat víc...Dasta píše:Zdravím,Doporučuji LP Philips 6302137 180gr. limitovaná edice pro Pro-Ject.
Díky za nabídku, další CD neřeším, chci vinyl. Dnes jsem tomu věnoval trochu času a verzi od ORG jsem vzdal, protože jsem nacházel jen překupníky s částkami kolem 1000 USD. A pak pár obchodů v US, od kterých by to ale i s cestou vycházelo přes 5tis bez cla a DPH, což se mi za jednu desku dávat nechce.Dasta píše:Uměl bych sehnat tento titul: K2 HDCD, nebo ULTRA HD 32 Bit. Kdybys měl zájem napiš SZ.
JJ, pár obchodů se tváří, že ji má, ale realita je jiná. Třeba zrovna u Audioranny a pár dalších jsem to ověřoval, ale všude stejná odpověď - "Distributor ji v katalogu pořád nabízí, ale na dodávku čekáme již několik měsíců"... Někde jsem se dočetl, že to byla jen omezená série 2500ks, která je beznadějně vyprodaná. Stejně tak to vypadalo, když jsem pátral po Project edici, takže když jsem objevil za "běžnou" cenu 1ks na Discogs, tak jsem jej rovnou objednal.
Tak mi přišla odpověď, která vysvětluje odpovědi všech ostatních...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti