Neal Morse - One (Special Edition)

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Pirso
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Neal Morse - One (Special Edition)

Příspěvek od Pirso »

Dnes mi prave prisliel balicek s dalsimi kuskami CD-ciek oblubenych skupin. Medzi nimi aj tento kusok, tj. Neal Morse - One (Special Edition). Doporucujem prave toto vydanie vsetkym milovnikom progresivneho roku a posluchacom Neala Morsea. CD-cko je hudobne vynikajuce. Zvukova kvalita na tom nie je zrovna az tak dobre. Vec, ktora ale prekvapi je, ze aj ked oznacenie na to nikde nepoukazuje, CD je nahrate vo formate HDCD. Hned po jeho vlozeni sa rozsvietila kontrolka, ktoru velmi rad vidim svietit :-). Druha vec, ktora ma ako milovnika peknych veci zaujala je jeden asi z najkrajsich obalov co som videl. Toto vydanie je spravene ako kniha, tvrdy leskly krasny obal, vnutri na prvej strane vlozene CD, potom formou stran knihy spraveny booklet a na konci bonusove CD. Uz len kvoli tomu obalu sa oplati titul zakupit. Na zaver uz len dodam, ze som objednaval aj OSI - Office Of Strategic Influence (Special Edition) a obal je tam taky isty. Akurat to nie je HDCD, ale zvukovo je omnoho dalej ako Neal Morse. Takze ak niekto uvazuje o kupe niektoreho z tychto CD-ciek vylucne odporucam kupit SPECIAL EDITION.

Vsetkym zaroven prajem krasne sviatky a stastny novy rok!!!

Vlasto
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Neal Morse - One (Special Edition)

Příspěvek od Vlasto »

Daný titul patrí aj medzi moje oblúbené albumy, nemám však originál. Ako bolo spomenuté, táto nahrávka nepatrí medzi najlepšie, ja na nej niekedy testujem, čo z tej nahrávky dokáže zostava vytiahnúť, zvuk je na nej dosť zastretý. Hudobne samozrejme je to výborné.

Novšie albumy od N. Morsa sú nahraté lepšie.

Odpovědět