Pridam svojimi skusenostami ohladom jedinych pressov relativne novej hudby.
Neodporucam kupovat - plochy, nekvalitny zvuk:
Cat Power - Greatest
Foo Fighters - Greatest Hits
Kate Nash - Made Of Bricks
Naopak nove a kvalitne nahrane:
XX - XX
Regina Spektor - Live In London
Franz Ferdinand - Franz Ferdinand
Franz Ferdinand - You Could Have It So Much Better
kazdy audiophile vinyl u Music On Vinyl (menovite vsetko od Faithless, RATM, Aerosmith, Fatboy Slim, Cypress Hill, Korn, Sepultura, Dream Theater...)
R.E.M albumy, ktore su este v predaji od Warner Bros (ale aj Red Hot Chilli Peppers a podobne)
A este chcem pridat svoje najvacsie sklamanie ohladom starej ci starsej hudby - jedna sa o neruske, nesupraphon, ziadna juhoslavia ci polsko alebo vychodny blok, ale pressy zapadnej Europy:
Exploited - On Stage (nekvalitne nahrana sracka, pritom tato kapela ma aj velmi vydarene nahravky)
Black Sabbath - We Sold Our Sold - nema to grady, este aj ten Iron Man na youtube ma stavu, ktoru tato nahravka postrada, su skladby na tejto vyberovke totozne s povodnymi albumovymi?
Jethro Tull – Living In The Past - oproti inym albumom Jethro Tull je to zvukovo priepastne slabsie, pritom su tam skvele skladby, napr. prva skladba Song For Jeffrey ma na youtube stavu a na nahravke jej nieco chyba

KISS - Double Platinum - v niektorych pasaziach si dali menej zalezat a je to trosku uzvatlane (i ked maju desky i svetle chvilky)
Iron Maiden - Live After Death - toto vacsina fanusikov povazuje za naj live vydanie Iron Maiden, vobec ho uz ani nepocuvam, pocuvam albumy Iron Maiden, Killers, Number Of Beast Powerslave a Piece Of Mind, slintam este po Brave New World - vsetko genialne albumy, ale tento zivak je podla mna precenovana nuda (i ked ma najkrajsi obal vobec a niekedy mam pocit ze si to nechavam v zbierke iba kvoli tomu obalu

(a ano zazil som aj Iron Maiden nazivo, v roku 2008 to bolo skvele, Live After Death ma prevedenie skladieb prilis jednotvarne a nedramaticke, ide to vsetko v jednej vlne, nuda)