Rush shm
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Rush shm
Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.
Re: Rush shm
A mne to ešte nedošlo
Už sa neviem dočkať. Dúfam, že toto vydanie splní naše očakávanie. Aké tituly si si nakoniec objednal?

To Zappadaddy: Dost ti závidím.
Příjemný poslech.

Tak jsem stihl za všechny ostatní kousky jen jednu ochutnávku ,a to Signals .Je to moje nej...... Protože to nemohu srovnat s novým remasterem je to ode mne velmi subjektivní,ale zní to impozantně .Velmi pevné basy a naprosto čistý zvuk.
Tak konečne to dorazilo včera aj mne. Preclené to tiež nebolo, ale poštárka sa zase ukázala. Keď som prišiel poobede domov môj balík s japan cd som našiel pri driemajúcom 75 kg Stredoaziatovi. Ten sa našťastie držal na uzde a balik si nejako moc nevšimal. Takže jemný stisk zubáľov schytala len kartónová krabica. Nech žije Slovenská pošta. Zatiaľ som si len narýchlo stihol vypočuť Xanadu na CD A Farewell to Kings. Ako prvé čo ma zaujalo bol vynikajúci priestor a separácia jednotlivých nástrojov. Pevný bas, dobrá dynamika a celkovo vyvážený zvuk. Grafické prevedenie obalov je fajn, ale chýba mi tam aspoň niekoľko stranový booklet z niekoľkými dobovými fotkami. Ale dojem to na mňa spravilo určite pozitívny a už sa tešim na ďalšie zremástrované vydanie SHM CD YES, ktoré výjde 22.7.2009.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Toš jak to hraje?Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Hraje to dobře-Mark Levinson píše:Toš jak to hraje?Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.

No bohužel to MFSl Signal si mi odnesl a tak to nemám s čím porovnávat kromě obyčejného vydání Moving pictures.Hlavně jsem si všiml ,že je to opravdu vzorně vyčištěné,basy jsou pevnější a hlasitost je lehce vytáhlá.Bohužel pořád musím konstatovat,že zvuk nahrávek Rush pořád není takový jak bych si představoval,prostě mi to zní hifisticky vyumělkované.Samozřejmě vím,že většina se mnou nebude souhlasit.Holt si budete muset alespon jeden kousek zakoupiti, aby jste se přesvědčili na vlastní uši, jak to vlastně je.Jak říká Pasul správně,na kažým aparatu může být výsledek jiný!!!!
Tak ty mu zabavis MFSL a este si dovolis sa pytat? S cim to ma asi tak porovnat?Mark Levinson píše:Toš jak to hraje?Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.

Hej hej. Přesně tak. Myslím si, že je třeba k tomu i tak přistupovat. Ovšem po hodnocení Fouse tvého aparátu začínám mít obavy, že to nebude dobré. No ale uvidíme. Však vše máš v rukou ty a já už jen čekám, až ta várka CD dorazí. Poté to rozlousknem.
Rush dnes dorazil i na Moravu. Zappa díky. Tak jsem moc zvědav. Dnes večer to otestuji. 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Za Signals MFSL mooooc díkyZappadaddy píše:Hraje to dobře-Mark Levinson píše:Toš jak to hraje?Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.![]()
No bohužel to MFSl Signal si mi odnesl a tak to nemám s čím porovnávat kromě obyčejného vydání Moving pictures.Hlavně jsem si všiml ,že je to opravdu vzorně vyčištěné,basy jsou pevnější a hlasitost je lehce vytáhlá.Bohužel pořád musím konstatovat,že zvuk nahrávek Rush pořád není takový jak bych si představoval,prostě mi to zní hifisticky vyumělkované.Samozřejmě vím,že většina se mnou nebude souhlasit.Holt si budete muset alespon jeden kousek zakoupiti, aby jste se přesvědčili na vlastní uši, jak to vlastně je.Jak říká Pasul správně,na kažým aparatu může být výsledek jiný!!!!

Moving pictures taky sháním od MFSL i když jsem neslyšel tu verzi SHM-CD, možná bude povedená.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
MARKLevinson
Jestli se ti chce dát $399 za to mfsl tak to můžeš mít.http://cgi.ebay.com/Moving-Pictures-Rus ... tsupported
Jestli se ti chce dát $399 za to mfsl tak to můžeš mít.http://cgi.ebay.com/Moving-Pictures-Rus ... tsupported
Moving Pictures jsou výborné. Tady není co řešit. Kvalitu nahrávky nedokážu posoudit. Nemám s čím porovnávat. Ale hudba je to výborná a už při první skladbě byly myšlenky na kvalitu nahrávky pryč. Permanent Waves mám i MFSL. Zkusím někdy porovnat.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, ale 400,-$ opravdu nedám.Zappadaddy píše:MARKLevinson
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný,je zajímavé,že si to drží tak vysokou hodnotu