Rush shm

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Rush shm

Příspěvek od Zappadaddy »

Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.

brvr
Kontaktovat uživatele:

Re: Rush shm

Příspěvek od brvr »

A mne to ešte nedošlo :( Už sa neviem dočkať. Dúfam, že toto vydanie splní naše očakávanie. Aké tituly si si nakoniec objednal?

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To Zappadaddy: Dost ti závidím. :!: Příjemný poslech.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Tak jsem stihl za všechny ostatní kousky jen jednu ochutnávku ,a to Signals .Je to moje nej...... Protože to nemohu srovnat s novým remasterem je to ode mne velmi subjektivní,ale zní to impozantně .Velmi pevné basy a naprosto čistý zvuk.

brvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brvr »

Tak konečne to dorazilo včera aj mne. Preclené to tiež nebolo, ale poštárka sa zase ukázala. Keď som prišiel poobede domov môj balík s japan cd som našiel pri driemajúcom 75 kg Stredoaziatovi. Ten sa našťastie držal na uzde a balik si nejako moc nevšimal. Takže jemný stisk zubáľov schytala len kartónová krabica. Nech žije Slovenská pošta. Zatiaľ som si len narýchlo stihol vypočuť Xanadu na CD A Farewell to Kings. Ako prvé čo ma zaujalo bol vynikajúci priestor a separácia jednotlivých nástrojov. Pevný bas, dobrá dynamika a celkovo vyvážený zvuk. Grafické prevedenie obalov je fajn, ale chýba mi tam aspoň niekoľko stranový booklet z niekoľkými dobovými fotkami. Ale dojem to na mňa spravilo určite pozitívny a už sa tešim na ďalšie zremástrované vydanie SHM CD YES, ktoré výjde 22.7.2009.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.
Toš jak to hraje?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Mark Levinson píše:
Zappadaddy píše:Ted právě dorazily Rush SHM japan repliky.večer napíši první dojmy z poslechu.Obaly jsou suprové a zvuk to se jěště uividí.Už se těším až to večer pustím.Tahle várka proběhla bez cla.
Toš jak to hraje?
Hraje to dobře- :lol:
No bohužel to MFSl Signal si mi odnesl a tak to nemám s čím porovnávat kromě obyčejného vydání Moving pictures.Hlavně jsem si všiml ,že je to opravdu vzorně vyčištěné,basy jsou pevnější a hlasitost je lehce vytáhlá.Bohužel pořád musím konstatovat,že zvuk nahrávek Rush pořád není takový jak bych si představoval,prostě mi to zní hifisticky vyumělkované.Samozřejmě vím,že většina se mnou nebude souhlasit.Holt si budete muset alespon jeden kousek zakoupiti, aby jste se přesvědčili na vlastní uši, jak to vlastně je.Jak říká Pasul správně,na kažým aparatu může být výsledek jiný!!!!

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Mark Levinson píše:
Toš jak to hraje?
Tak ty mu zabavis MFSL a este si dovolis sa pytat? S cim to ma asi tak porovnat? :mrgreen:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Hej hej. Přesně tak. Myslím si, že je třeba k tomu i tak přistupovat. Ovšem po hodnocení Fouse tvého aparátu začínám mít obavy, že to nebude dobré. No ale uvidíme. Však vše máš v rukou ty a já už jen čekám, až ta várka CD dorazí. Poté to rozlousknem.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Rush dnes dorazil i na Moravu. Zappa díky. Tak jsem moc zvědav. Dnes večer to otestuji. *hura*

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Zappadaddy píše:
Mark Levinson píše:
Toš jak to hraje?
Hraje to dobře- :lol:
No bohužel to MFSl Signal si mi odnesl a tak to nemám s čím porovnávat kromě obyčejného vydání Moving pictures.Hlavně jsem si všiml ,že je to opravdu vzorně vyčištěné,basy jsou pevnější a hlasitost je lehce vytáhlá.Bohužel pořád musím konstatovat,že zvuk nahrávek Rush pořád není takový jak bych si představoval,prostě mi to zní hifisticky vyumělkované.Samozřejmě vím,že většina se mnou nebude souhlasit.Holt si budete muset alespon jeden kousek zakoupiti, aby jste se přesvědčili na vlastní uši, jak to vlastně je.Jak říká Pasul správně,na kažým aparatu může být výsledek jiný!!!!
Za Signals MFSL mooooc díky *klanimse* *klanimse* *klanimse* , ta deska je moje oblíbená (mám k ní citový vztah) i když Permanent Waves nebo Moving pictures jsou asi lepší.
Moving pictures taky sháním od MFSL i když jsem neslyšel tu verzi SHM-CD, možná bude povedená.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

MARKLevinson
Jestli se ti chce dát $399 za to mfsl tak to můžeš mít.http://cgi.ebay.com/Moving-Pictures-Rus ... tsupported

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Moving Pictures jsou výborné. Tady není co řešit. Kvalitu nahrávky nedokážu posoudit. Nemám s čím porovnávat. Ale hudba je to výborná a už při první skladbě byly myšlenky na kvalitu nahrávky pryč. Permanent Waves mám i MFSL. Zkusím někdy porovnat.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Zappadaddy píše:MARKLevinson
Jestli se ti chce dát $399 za to mfsl tak to můžeš mít.http://cgi.ebay.com/Moving-Pictures-Rus ... tsupported
Díky za tip, ale 400,-$ opravdu nedám.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

To je jasný,je zajímavé,že si to drží tak vysokou hodnotu

Odpovědět