SHM CD
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: SHM CD
Mam Wishbone Ash/Argus,Camel,Velvety,Bjork,Traffc a dalsi a jsou vynikajici.Bohuzel neporovnatelne s Xrcd ktere se spise orientuji na tituly ktere vetsinou na SHm zatim nevydavaji a tak nejso porovnani k mani.Oproti standartnim cedum jsou o poznani lepsi,nektere tituly o mnoho lepsi.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dzyan
Kde SHM-CD objednáváš a jaké jsou cenové relace? Kterou desku od Camel vydali na tomto formátu?
Dík
Kde SHM-CD objednáváš a jaké jsou cenové relace? Kterou desku od Camel vydali na tomto formátu?
Dík
Mark Levinson
Docela slušný výběr těchto CD je na stránkách Musickatalog.cz
Zadej do vyhledávače SHM CD a vyjede ti kompletní nabídka.
Docela slušný výběr těchto CD je na stránkách Musickatalog.cz
Zadej do vyhledávače SHM CD a vyjede ti kompletní nabídka.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Roman2
Už jsem to probrouzdal a opravdu je tam dost velký výběr. Podle toho množství bych řekl, že se to asi uchytilo a pěkně se to rozjíždí, asi rychleji než XRCD i když nevím jestli se to dá kvalitativně srovnávat. Myslím, že tak dynamický rozjezd nemělo ani SACD podporované dvěmi elektronickými giganty. Ale asi hodně lidí se mnou bude souhlasit, že ty ceny jsou zatím hoodně vysoké
.
Už jsem to probrouzdal a opravdu je tam dost velký výběr. Podle toho množství bych řekl, že se to asi uchytilo a pěkně se to rozjíždí, asi rychleji než XRCD i když nevím jestli se to dá kvalitativně srovnávat. Myslím, že tak dynamický rozjezd nemělo ani SACD podporované dvěmi elektronickými giganty. Ale asi hodně lidí se mnou bude souhlasit, že ty ceny jsou zatím hoodně vysoké

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Roman2:
Prosím Tě která deska od Camel to je? Je to jejich první album +2 bonusové skladby?
Dík
Prosím Tě která deska od Camel to je? Je to jejich první album +2 bonusové skladby?
Dík
To Mark Levinson
Otázka byla směrovaná asi na Dzyan,který toto album vlastní,ale snad ti bude stačit i moje odpověď.
Jedná se o jejich debutové album a jako bonus jsou tam 2 skladby.
1.Never Let Go 3:40
2.Homage To The Good Of Light 19:01
Otázka byla směrovaná asi na Dzyan,který toto album vlastní,ale snad ti bude stačit i moje odpověď.
Jedná se o jejich debutové album a jako bonus jsou tam 2 skladby.
1.Never Let Go 3:40
2.Homage To The Good Of Light 19:01
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Roman2:
Sorry, nějak jsem se přehlídnul, opravdu to měl být Dzyan.
Přesto jsi mi pomohl, takže děkuji za odpověď.
Sorry, nějak jsem se přehlídnul, opravdu to měl být Dzyan.
Přesto jsi mi pomohl, takže děkuji za odpověď.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Promin dlouho jsem tu nebyl..Camel 1 mam na prodejza 400kc.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Na japonských stránkách se objevil tento názor a vyděsil všechnz příznivce SHM formátu : Reviewer: Dean Erbe (UNITED STATES) Pre Release Comment
If you don't want the Mono Box you don't know your Beatle history. If you want SHM you're an idiot! All SHM(SHAM) does is take out the bass! Blu-spec would be ok. SHM, please, give me a break!!!
If you don't want the Mono Box you don't know your Beatle history. If you want SHM you're an idiot! All SHM(SHAM) does is take out the bass! Blu-spec would be ok. SHM, please, give me a break!!!
Jo. A přišel na to na dvoupásmových budkách na stojanech. Ne vážně. Všimnul jsem si toho již dávno, že zvuk je posazen výše. Samozřejmě jak u čeho. Ale to platí u všech vydavatelství. Momentálně skupuji MA Recordings a je to stejné. Ptal jsem se na to i Todda Garfinkla, který již například dělá záznam jen do čistého DSD. Vím i na jaké mašince. Je to moc zajímavé a záleží na spousty věcech.
No mě připadá vyšší posazení zvuku spíš u japan cardboard ,hlavně u JVC