Steel Mill !!!!!!!!!!!

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Steel Mill !!!!!!!!!!!

Příspěvek od Zappadaddy »

Obrázek

Tuto kapelu jsem objevil jen díky nabídce kamaráda,který jí prodával ve formátu japan mini lp a jelikož jsem sběratel těchto edicí,šel jsem do toho.O králi pozemský!Objev převeliký!Určitě spolu s jeden z největších za poslední roky.Tato anglická kapela nikdy nevydala album ve své rpodné zemi.Dle málo dostupných zdrojů se jedná o velice tajemnou kapelu o které je velmi málo informací.Skutečnost je taková,že album bylo vydáno v Německu v roce 1975 3 roky po vlastním nahrání kdesi ve studiu.Po natočení tohoto alba v roce 1972 se skupina rozpadla.Album má neskutečnou atmosferu,někde na pomezí Black Sabbath a ranných Jethro Tull,tajemnou a děsivou.Můžete v nich najít i trochu Van der graaf,Raw Material,Skin Alley i Black Widow.Po dnešním poslechu jsem si všiml velmi zajímavého riffu někde uprostřed skladby Green eyed god,který mi připomíná nějaký známý riff od Iron Maiden I nebo Killers éry což bylo o 5-6 později.,asi toto album Ironi slyšeli.Když bych to shrnul,je to labum hardrockové z prvky progu a folku(Jethro Tull a Jade Warrior) a velmi dobře se to poslouchá,velmi doporučuji. *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

Omylem se toto album dostalo na můj seznam prodávaných japonců,takže na prodej není!!!!Je to v tomto vydání celkem rarita.Avšak nově vyšlo ještě společně s dvěmi singly a překvapivě s nově vydaným albem,které jsem jěště neslyšel.
Obrázek

boxer

Re: Steel Mill !!!!!!!!!!!

Příspěvek od boxer »

Neplést si se Steel Mill, ranou kapelou Bruce Springsteena. Nikdy nevydali desku. Až později jako Steel Mill Retro.

- John Challenger / woodwinds
- Chris Martin / drums
- Dave Morris / keyboards, vocals
- Jeff Watts / bass
- Terry Williams / guitar

Obrázek
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Steel Mill !!!!!!!!!!!

Příspěvek od Zappadaddy »

Boxer. *thumbs up* Myslím,že Steel Mill o kterýách mluvím já,nikdy nedosáhli oprávnběného úspěchu díky právě Springstýnovi.

Odpovědět