Stockfisch records
Stockfisch records
Koupil jsem několik SACD tohoto vydavatelství a jsou to s trochou nadsázky, opravdu zvukové skvosty.
-Closer to the music - zdánlivě nevyrovnaná kompilace ale žánrově poměrně jednotná i když s různými umělci (Allan Taylor, Sara K., Chris Jones, David Roth, Mike Silver atd.).
-Voyage...Louis Capart - francouzské šansony.
-The Spirit of GAMBO - poslední dobou mi nepřibyla žádná vážná muzika tak jsem sáhl po smyčcovém kvartetu...
-Closer to the music - zdánlivě nevyrovnaná kompilace ale žánrově poměrně jednotná i když s různými umělci (Allan Taylor, Sara K., Chris Jones, David Roth, Mike Silver atd.).
-Voyage...Louis Capart - francouzské šansony.
-The Spirit of GAMBO - poslední dobou mi nepřibyla žádná vážná muzika tak jsem sáhl po smyčcovém kvartetu...
Re: Stockfisch records
Suhlasim - skvele, mam rad ich vyberovky + Chrisa Jonesa, Saku K, Davida Munyona...

Já bych doporučil:
Allan Taylor - "Colour To The Moons"
Steve Strauss - "Powderhouse Road"
Allan Taylor - "Colour To The Moons"
Steve Strauss - "Powderhouse Road"
Dnes jsem si ještě pořídil "řadovku" Allana Taylora - Leaving At Dawn (SACD - Stockfish) a paráda...
Mám otázečku pro majitele některých CD od Stockfish records. Nemáte pocit, že je to nahrané dost hlasitě? Myslím tím proti ostatním vydavatelstvím?
Pasul: mas pravdu, nie je to iba pocit...
Teď jsem si to právě říkal také, stahuji regulaci hlasitosti tak o 6dB, ale zkreslené to není určitě.
Zkreslené to snad ani nemůže být. To by si zkazili pověst. Vím, že bude taky hodně záležet na nahrávací technice. Ovšem nahrávky jsou to špičkové. Mám z toho hodně dobrý pocit. Hlavně v lidském hlasu je tam toho opravdu hodně s velkým detajlem. Otázka je, zda si to jen nevsugeruji díky vyšší hlasitosti těch nahrávek proti zbytku světa.
Stále jsem nechápal, kdo že je ten nový dodavatel pro ČR těchto nahrávek. Ale již to vím díky Mark Levinsonovi. Jde o RP audio. A samozřejmě taky nová TOP značka na našem trhu - zde zmíněný Solution. Takže jsem si hned něco vybral. Myslím teď nějakou nahrávku. Nezdá se mě, podle posledních novinek na našem trhu, že by to bylo tak špatné s námi hifisty a prodejem hifi krámů. Nebo se pletu?
Stále jsem nechápal, kdo že je ten nový dodavatel pro ČR těchto nahrávek. Ale již to vím díky Mark Levinsonovi. Jde o RP audio. A samozřejmě taky nová TOP značka na našem trhu - zde zmíněný Solution. Takže jsem si hned něco vybral. Myslím teď nějakou nahrávku. Nezdá se mě, podle posledních novinek na našem trhu, že by to bylo tak špatné s námi hifisty a prodejem hifi krámů. Nebo se pletu?
Ano,můj "dvorní" dodavatel nosičů je má od RP audio, Pasul máš správný postřeh ohledně přednesu lidského hlasu, např. zmíněný Allan Taylor je nahrán tak výborně, že jsem měl pocit nějaké zásadní změny v aparatuře. Tedy nezkoušel jsem CD vrstvu - běží mi to z SACD.