Supertramp - Crime of the Century - LP - MFSL 1-005

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
Odpovědět
MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Supertramp - Crime of the Century - LP - MFSL 1-005

Příspěvek od MB »

Nejakou náhodou sa mi dostalo do ruk za smiešny peniaz toto album a uz dva dni nezliezlo z Kuzmy.
Objavilo sa na Aukre, no a moje nadšenie pre ranné vydania od MFSL ma nesklamalo, proste som musel prihodit.

MFSL vydalo toto album 4 roky po vydani originalu od A&M Records, je to skutočne jedno z prvých albumov, ktoré remastrovali. Stačí sa pozriet na číslo a rok vydania od MFSL (1978). Na to, že už je niekde toto LP v obehu 32rokov, tak musím povedat, že stav je absolutne perfektný, ešte vyprat a bude to moja referenčná LP. To snáď stihnem v sobotu.

Vrátim sa k tomu referenčný. Doteraz som za zvukovo referenčný na mojej Kuzme považoval prve japonske vydanie The Wall od PF a Santana - Abraxas od MFSL, to sú nahravky, ktoré moja hnojačka posiela mojim ušiam tak ako si to predstavuju a ako to maju radi. To ako to počujú ostatný ma nezaujíma, sú to moje uši, moja hnojačka. Včera som však objavil další zvukový klenot, ktorý ma posadil na zadok, jedným slovom úchvatné.

Mam čím dalej vačší pocit, že tie staršie MFSL su naozaj klenoty, ktorym nové vydania na LP nešiahaju ani po kotníky.
Z tých do prvej stovky mám doma MFSL 1-005, 1-017. 1-063,1-065 a všetky sú báječné, zvukovo aj obsahovo.
Ten Supertramp sa na ebay nepredáva za vela (cca 20-89USD, čo mi je záhada), takže odporúčam naším analogovým nadšencom s aspon trošku slušným gramofónom a prenoskou po temto albume šiahnut.

Tracklist:

Side A
1. School 5:35
2. Bloody Well Right 4:26
3. Hide in Your Shell 6:52
4. Asylum 6:30

Side B
1. Dreamer 3:30
2. Rudy 7:07
3. If Everyone Was Listening 4:05
4. Crime of the Century 5:20

Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Supertramp - Crime of the Century - LP - MFSL 1-005

Příspěvek od Peer »

Ten Santana Abraxas od MFSL je také výborný, jak říkáš... *thumbs up*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Peer píše:Ten Santana Abraxas od MFSL je také výborný, jak říkáš... *thumbs up*
Ano, ale je to snád jediné novšie album od MFSL, ktoré je zvukovo na úrovni tych starých ešte lisovaných v Japonsku u JVC(OK, ešte John Lennon). Tým samozrejme nechcem povedat, že MFSL predáva dnes nejaký odpad, ale nie je to úplne ono.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

MFSL sice nemám / určitě si ho koupím /, ale myslím si, že toto album je perfektně nahrané samo o sobě. Nedávno jsem ho koupil v obyčejném americkém vydání a můžu potvrdit, že je to mazec.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

fox píše:MFSL sice nemám / určitě si ho koupím /, ale myslím si, že toto album je perfektně nahrané samo o sobě. Nedávno jsem ho koupil v obyčejném americkém vydání a můžu potvrdit, že je to mazec.
To ma samozrejme tiež napadlo, a tak som si ho od kamaráta požical, ale japonca a je tam určitý rozdiel, aj ked 2 dni dozadu by som sa spokojil aj s tym japonským vydaním. Sám mám Breakfast in America na japonskom vydaní a je to nadhera.

Odpovědět