Testovací CD od P.Dudka & RNDr. B.Sýkory
Re: Testovací CD od P.Dudka & RNDr. B.Sýkory
To sekal,díky za vysvětlení.
Právě jsem to stáhnul, 16min, UPC 60Mb/s, Brno. Kdybychom ještě věděli co tam je. Poslouchat teprve budu.
Tak jsem doma zběžně poslechl....líbí se mě až posledních deset tracků...jinak je to převážně vážná hudba. Není to špatné, ale ke extra třídě to neřadím, co se týče zvukové kvality. Nicméně je to vše velmi "čisté"....
No, tys lidumil? Těžko.lidumil píše:drfish píše:Nakonec mám skladby 8-21. Zbytek mi chybí i na třetí pokus. Díky
Problém je na Tvojí straně, stáhnul jsem bez problému.
Problém je na straně antiviru, který ve službě web-protection to stahování po čase přeruší. A to není problém, spíš to je dobře.
A kdyby nebyl archiv zaheslovaný, funguje bez přerušení stahování prográmek UložTo Manager, i pro větší objemy dat.
Takhle to je s rizikem a s DOČASNĚ vypnutým web-protection možný stáhnout v kuse, ale zdržet se během stahování souboru jakýchkoliv aktivit a ihned po dokončení downloadu zapnout zpátky tu internetovou ochranu a projet radši celý disk free on-line scanerem, F-Secure, Eset nebo Dr. Web Cure It! Ale přesto je riziko dost velký.
Dnes konečně staženo kompletně.
Tak si po roce poslechnu i zbytek