zaspomínajme si na roky x-70te

Hudba, která se Vám líbí a doporučili byste ji k poslechu
beginer
Kontaktovat uživatele:

Re: zaspomínajme si na roky x-70te

Příspěvek od beginer »

som tu novy (na doporucenie jedneho clena :) ).

zhruba som precital vase prispevky.

linky na youtube povazujem za dobru pomocku na pripomenutie si konkretnej skladbicky.nie kazdy si pamata,pozna nazov.
na VH1 frcala relacia "VH1 Classic",kde hrali mnoho vami spominanych peciek.nahraval som to na HDD,postrihal,a prepalil na DVD.urcite kvalitnejsie ako youtube

btw
mnoho spominanych skladieb nesplna nazov temy,vysli medzi nas posluchacov neskor ;)

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Z Maďarů ještě Piramis a Karthago, LGT, Beatrice a další. Všechny dobrý, bez výjimky. Ale u mě OMEGAAAAA!

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

áno, tí maďari boli ešte tá Lokomotíva a Škorpióni. Už som na nich zabudol. Inak od toho národa nepoznám nič.

Nazdar Beginer, som tušil, že vyhrabeš nejakú starinu :D VH1 Clasic ešte stále fičí, len som oň prišiel, keď som kvôli nehoráznemu nárastu ceny zrušil UPC Direct. DigiTV je taká z núdze cnosť - obraz ako tak, zvuk bieda a služba ako celok?! no, za málo peňazí, málo muziky. Vlastne z hudobných kanálov je pozerateľný občas akurát VH1.

Začína to byť obtiažnejšie, veľa známych peciek tu už odznelo, ale opakovanie je matka múdrosti a určite si niekto ešte na niečo dobré staré spomenie.

beginer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beginer »

vzdy ma to tahalo viac do bluesu,preto si dovolim sem hodit toto:
http://www.youtube.com/watch?v=Lp7HpK5GbnA
page mal spor s beckom o autorstvo tejto pjosenky...

za naj... "belossky" blues povazujem toto:
http://www.youtube.com/watch?v=fM3AGGhi7DI
(i ked vekovo to sem nepatri...)

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Technická poznámka: jakýkoliv hatmatilkayoutubecosidXwPLovHekw odkaz bez uvedení o co přesně jde má nulovou hodnotu ... když už tedy bez těch rozpatlaných obrázků velikosti krabičky od sirek nemůžete být, tak aspoň nebuďte pánové líní a těch pár písmenek vocogo přiťukněte ...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

merhaut píše:Technická poznámka: jakýkoliv hatmatilkayoutubecosidXwPLovHekw odkaz bez uvedení o co přesně jde má nulovou hodnotu ... když už tedy bez těch rozpatlaných obrázků velikosti krabičky od sirek nemůžete být, tak aspoň nebuďte pánové líní a těch pár písmenek vocogo přiťukněte ...
Teď jsi doslova zaperlil !

Ve vláknech přítele Dadafta jsi ochoten dávat pouze citace na odkaz a ne vysvětlení a zde, kde je přímo uvedená přesná adresa chceš ještě vysvětlení vocogo !

Kázati vodu, píti víno...

A jen tak mimochodem, kdyby mi doma net nejel rychlostí hlemýždě v běhu na olympiádě, tak bych se klidně na ty ukázky podíval, je to prostě doba a jiné to nebude, tak proč se rozčilovat ?

boxer

Příspěvek od boxer »

Musím souhlasit s JM.

Tím,že není napsáno u odkazu kapela xy a skladba wz tak to ani neotvírám. *fnuk*

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

beginer píše: za naj... "belossky" blues povazujem toto:
http://www.youtube.com/watch?v=fM3AGGhi7DI
(i ked vekovo to sem nepatri...)
LedZeppelin III bol vydaný 5 októbra 1970 ;) Možno som to v názve vlákna nezvládol, ale patrí sem všetko staršie ako 1.1.1980
boxer píše:Musím souhlasit s JM.

Tím,že není napsáno u odkazu kapela xy a skladba wz tak to ani neotvírám. *fnuk*
Prečo? ja otváram všetko. Je jasné, že sú to všetko skladby spadajúce do toho obdobia (doteraz áno) a až na pár výnimiek sú to všetko veci, ktoré si pamätám a tým pádom si ich rád pripomeniem.
Samozrejme, má to inú uroveň ak príspevok poskytuje kompletnejšie info, ale napr Alesku chápem. Ak sa pripájam na chalupe cez Orange kartu, som rád, že vôbec niečo načítam, prípadne odošlem, nie aby som sa zdržoval klikaním navyše.

boxer

Příspěvek od boxer »

Acon

Prečo?

Preto.

Času mám málo a na důležitější věci,než jím plýtvat na načítání něčeho,co mám v originálech či mě nezajímá.Víš? ;)

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

v tých časoch som POP považoval za dosť trápnu záležitosť, no časy sa menia a sú veci, ktoré si z tých čias rád pripomeniem
Bee Gees - Stayin' Alive (Full Version)
Jackson Five - Can You Feel It
Tak toto by do mojej Tesly B116 nemohol dať nikto ani omylom :mrgreen: ale určite si to z toho pobdobia pamätáte
PLASTIC BERTRAND - CA PLANE POUR MOI
Nezabudnuteľní Boney M - Rasputin
Jeden z najlepších hlasov a dodnes dosť slušná hitovka
Eruption - One way ticket
a
Boogie wonderland - Earth Wind and Fire
a ďalšia,pre rockera veľmi trápna vec
Baccara - Yes sir i can boogie
ešte POP
Blondie - Heart of Glass
túto musíte poznať
Bonnie Tyler It's A Heartache
POP pokračuje ;)
Tina Charles - I Love To Love
Gloria Gaynor - Never can say goodbye
rytmická pecka
Donna Summer - I feel love
TOTO poznali aj Rockeri ;)
Hold the Line
aj toto
The Hollies - Long Cool Woman in a Black Dress
toto už nie :D
HOT CHOCOLATE YOU SEXY THING
na záver niečo pre oko rockera *2thumbsup*
Pans People Montage with CCS' "Whole Lotta Love"

Príjemné spomínanie

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

boxer píše:Acon

Prečo?

Preto.

Času mám málo a na důležitější věci,než jím plýtvat na načítání něčeho,co mám v originálech či mě nezajímá.Víš? ;)
To znamená, že toto vlákno nie je pre Teba. Je pre tých, čo si nájdu ten čas a zaspomínajú aj keď majú všetko na origináloch. Sorry, ale denne klikneš na xx odkazov a veľakrát netušíš, čo sa Ti otvorí, tu vieš, že sa ti otvorí hudba...
Keď na to nemáš čas...

Odpovědět