Hudební filmy, záznamy koncertů na DVD atd., prostě hudba s obrazem
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Včera jsem byl shlédnout Avatar.najednou jste se octli jakoby ve světě Rogera Deana.Úžasný zážitek pro fanoušky Deanových maleb.vypadá to že se designer tohoto filmu vzhlídnul v jeho dílech.*klanimse* Doporučuji.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázekhttp://www.bild.de/BILD/digital/spiele/ ... ht=170.jpg[/img]Obrázek

amusia
Kontaktovat uživatele:

Re: Avatar

Příspěvek od amusia »

Tož včera jsem to shlédl.
Nebyl by problém vyseknout nějakou tu kritiku(od lidí, co prdlajs dokázali, to bývá velmi populární), neboť co se týká děje a jeho předvídatelnosti to není nic přelomového. Ale...nevyseknu! Shlédl jsem to samozřejmě v 3D a nezbývá, než smeknout. Bombastická audiovizuální nádhera. Dlouho jsem nemohl usnout, stále jsem byl na Pandoře. Neuvěřitelně dokonalé. Přiznávám, že chvílemi se mi svíralo celé tělo a s pootevřenou hubou jsem sledoval tu "fantasmagorii" *palec* Kdoví jestli ten "příběh" není jednoduchý úmyslně...aby nás nerušil od fascinovaného sledování Pandory :?
Dumám, co mě teď bude bavit za filmy...teď již jen 3D a dokonalost Avataru.
Dokonalá pohádka *klanimse*

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak jsem to včera shlédl, hodně dokonalá pohádka v 3D -- úžas, uplně Vás to vtáhne do nadherného světa Pandory *bravo*

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Predevcirem jsem se byl taky kouknout a musim rict, ze jsem mel docela hezkej zazitek. Urcite je to film, na ktery se rad podivam jeste jednou a az se dostane do prodeje, urcite si kopii poridim. Pocitacova animace je v tomhle filmu opravdu spickova a dej vtahujici. Videl jsem ho take v 3D, ale docela mi trvalo, nez jsem si na to koukani zvykl. Porad mi 3D efekt nedava pocit nejake zvlastnejsi realnosti. V nekterych okamzicich mi to spise vadilo. Hlavne rozostrene detaily mimo osoby ci veci vystupujici z platna, jakozto prednost 3D podivane. Ale k filmu muzu rict jen jedine, ze stoji za to zhlidnout, to urcite.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

davidhighend píše:Predevcirem jsem se byl taky kouknout a musim rict, ze jsem mel docela hezkej zazitek. Urcite je to film, na ktery se rad podivam jeste jednou a az se dostane do prodeje, urcite si kopii poridim. Pocitacova animace je v tomhle filmu opravdu spickova a dej vtahujici. Videl jsem ho take v 3D, ale docela mi trvalo, nez jsem si na to koukani zvykl. Porad mi 3D efekt nedava pocit nejake zvlastnejsi realnosti. V nekterych okamzicich mi to spise vadilo. Hlavne rozostrene detaily mimo osoby ci veci vystupujici z platna, jakozto prednost 3D podivane. Ale k filmu muzu rict jen jedine, ze stoji za to zhlidnout, to urcite.
Nevím, kde jsi to zkouknul, ale nejideálnější je kino IMAX Flora v Praze...tam je plátno "stavěné" tak, že jsi součástí filmu. Žádné okraje "plátna" nevnímáš (jako třeba v Letňanech), je větší než jinde...prostě jsem byl přímo na Pandoře.
A já už teď vím, že si tento film na DVD či Blue-ray pořizovat nebudu. Budu-li to chtít vidět někdy znova, už jen 3D v IMAXu.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Nebyl jsem v Letnanech ani na Flore, takze to nemuzu posoudit. Mozna to mate lepe vyresene, opravdu nevim. Mel jsem na mysli to, ze pri pohledu na objekty, ktere vychazeji diky 3D z platna, je vsechno vporadku. Ale kdyz koukas za ne ,nebo mimo ne jsou, alespon pro mne, zabery mirne neostre. Okraje platna jsem taky nejak nevnimal. Platno je tady v Manchesteru taky docela rozmerne. Ale rikam, byl to jen muj pocit. Nekomu to treba takhle vubec nepripadalo, jako treba me pani. Ta byla spokojena a nesdili stejny pocit jako ja jsem mel...

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Tak se taky připojuji k řadě lidí, která toto dílo viděla.
Mé pocity jsou podobné jako napsal Amusia i Davidhighend, tak jsem si dovolil citovat část z jejich výroků. Zážitek ve 3D opravdu úžasný, ale opravdu jsem našel místa kde byly drobným písmem zapsány údaje na display a oči jako bych musel přeostřit abych to dokonale viděl (a to nenosím žádné dioptrické brýle). Já bych to přirovnal jako když jsem před mnoha, mnoha léty viděl poprvé projekční TV, obraz se zdál rozmazaný a nedokonalý oproti kvalitní CRT, ale když se člověk podíval s dostatečné vzdálenosti a začal to vnímat jako celek, tak to bylo dokonalé. Zkrátka, když se to sleduje jako celek nemá to chybu.
A Dejvide, moje žena taky nic nepozorovala, stejně jako, když vyměním nějaký komponent. To slyším jen "no vždyt to hraje furt stejně" :lol: :lol: :lol:

amusia píše:Bombastická audiovizuální nádhera. Neuvěřitelně dokonalé. Přiznávám, že chvílemi se mi svíralo celé tělo a s pootevřenou hubou jsem sledoval tu "fantasmagorii".
Dokonalá pohádka.
davidhighend píše:Mel jsem na mysli to, ze pri pohledu na objekty, ktere vychazeji diky 3D z platna, je vsechno vporadku. Ale kdyz koukas za ne ,nebo mimo ne jsou, alespon pro mne, zabery mirne neostre. Ale rikam, byl to jen muj pocit. Nekomu to treba takhle vubec nepripadalo, jako treba me pani.

kiri3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kiri3 »

James Cameron je prostě borec a ač jsem po prvních trailerech byla značně skeptická, realita ve 3D mi opravdu vyrazila dech.

Odpovědět