Nevím, kde jsi to zkouknul, ale nejideálnější je kino IMAX Flora v Praze...tam je plátno "stavěné" tak, že jsi součástí filmu. Žádné okraje "plátna" nevnímáš (jako třeba v Letňanech), je větší než jinde...prostě jsem byl přímo na Pandoře.davidhighend píše:Predevcirem jsem se byl taky kouknout a musim rict, ze jsem mel docela hezkej zazitek. Urcite je to film, na ktery se rad podivam jeste jednou a az se dostane do prodeje, urcite si kopii poridim. Pocitacova animace je v tomhle filmu opravdu spickova a dej vtahujici. Videl jsem ho take v 3D, ale docela mi trvalo, nez jsem si na to koukani zvykl. Porad mi 3D efekt nedava pocit nejake zvlastnejsi realnosti. V nekterych okamzicich mi to spise vadilo. Hlavne rozostrene detaily mimo osoby ci veci vystupujici z platna, jakozto prednost 3D podivane. Ale k filmu muzu rict jen jedine, ze stoji za to zhlidnout, to urcite.
amusia píše:Bombastická audiovizuální nádhera. Neuvěřitelně dokonalé. Přiznávám, že chvílemi se mi svíralo celé tělo a s pootevřenou hubou jsem sledoval tu "fantasmagorii".
Dokonalá pohádka.
davidhighend píše:Mel jsem na mysli to, ze pri pohledu na objekty, ktere vychazeji diky 3D z platna, je vsechno vporadku. Ale kdyz koukas za ne ,nebo mimo ne jsou, alespon pro mne, zabery mirne neostre. Ale rikam, byl to jen muj pocit. Nekomu to treba takhle vubec nepripadalo, jako treba me pani.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti