Dávají to 20.12.08 ve 13:40 na ČT2.
Kdo máte možnost nahrát ve slušné kvalitě určitě neváhejte.
Pink Floyd: The Dark Side of the Moon Live
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pink Floyd: The Dark Side of the Moon Live
Mám jen obavy, aby to nebylo vzato s Pulsu. Uvidím, nechám se třeba překvapit a bude to dobový záznam.
Myslím, že se Tvé obavy naplní. Mám to staženo jako rip z TV a bylo to z Pulsu...Filip Kolinsky píše:Mám jen obavy, aby to nebylo vzato s Pulsu. Uvidím, nechám se třeba překvapit a bude to dobový záznam.
Ehm.. Mohl by mi někdo osvětlit, co myslíte tím Pulsem?Filip Kolinsky píše:Mám jen obavy, aby to nebylo vzato s Pulsu. Uvidím, nechám se třeba překvapit a bude to dobový záznam.
napriklad http://www.dvdedice.cz/dvd-filmy/hudebn ... d-i-35786/Bunik píše:Ehm.. Mohl by mi někdo osvětlit, co myslíte tím Pulsem?Filip Kolinsky píše:Mám jen obavy, aby to nebylo vzato s Pulsu. Uvidím, nechám se třeba překvapit a bude to dobový záznam.

- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Mé předpoklady se naplnily.
Live verze The Dark Side of The Moon byla vyjmuta ze záznamu z londýnského koncertu z 20.října 1994, který vyšel pod názvem P.U.L.S.E. V podstatě tento koncert byl k vidění v Praze na Strahově. A já tam tenkrát nebyl! 
Pravda,pravda, obraz neostrý místy vyblitý,zvuk no,na to z čeho a kudma vším to asi prolezlo,to šlo vydržet,ale euforickou radost z hudebního zážitku nezpůsobil. 
Přes řeku do stínu stromů.
-
boxer
PF-DSotM.doc - 322 KB
Když je tady řeč o Dark side....,pohrál jsem si a porovnal 3 vydání tohoto skvělého alba.
Kdo má zájem,může kouknout na skladbu Money (pro přehlednost jeden kanál) v tomto pořadí na listu. O kvalitě si myslím grafy hovoří jasně.
nahoře je skladba z SQ mixu Jamese Guthrieho
uprostřed je skladba z vydání MFSL (jedno z největších mých zklamání těchto vydání)
dole je skladba z originálního vydání
Když je tady řeč o Dark side....,pohrál jsem si a porovnal 3 vydání tohoto skvělého alba.
Kdo má zájem,může kouknout na skladbu Money (pro přehlednost jeden kanál) v tomto pořadí na listu. O kvalitě si myslím grafy hovoří jasně.
nahoře je skladba z SQ mixu Jamese Guthrieho
uprostřed je skladba z vydání MFSL (jedno z největších mých zklamání těchto vydání)
dole je skladba z originálního vydání