Zdroj má ale své nevýhody, ideální by byla síťová pračka. Navíc má sestava je sluchátková, takže opravdu ideální: jediné negativní ohlasy na síťovou pračku jsem zaznamenal u pár majitelů silných výkonových zesilovačů.
Finance sice nejsou, ale i tak jsem se díval, co by tak bylo nejlepší. Chtělo by to samozřejmě něco naprosto tichého (pokud vím, i takový ExactPower je v noci slyšet) a samozřejmě spíš levnějšího.

Zaujala mě síťová pračka Kemp Elektroniks - Power Station 75 (http://www.kempelektroniks.nl/Power-Reg ... on-75.aspx). Stojí něco málo přes tisíc euro, v ceně je i kvalitní síťový kabel (dá se připlatit za lepší model). Je malá, tichá, dostupná - a není to žádný "jen" filtr. Ale má to ovšem háček, jak už to tak bývá: je dělaná pro jeden přístroj (což je ale zase rozumné, dokonale se tak oddělí přístroje od sebe i od sítě) a pro majitele reproduktorů je špatnou zprávou, že utáhne jen přehrávače, převodníky, předzesilovače atd.
Na druhou stranu pro ty movité by bylo skutečně nekompromisní řešení použít takovou pračku (nebo více) pro méně "žravé" přístroje a pro koncák třeba ExactPower, PsAudio, Accuphase atd.
Takže tento tip dávám na net. Pokud by se sem náhodou podíval nějaký zkušený technik