Pračky sítě
Pračky sítě
peer
pračka accuphase je skvělá.
zrovna ji naháním.....
co vyzkoušet "ri-audio". je 5x levnější.
mohu poskytnout jen ty nejlepší reference.
myslím, že by ti ke tvé sestavě stačila na 1000%.
pračka accuphase je skvělá.
zrovna ji naháním.....
co vyzkoušet "ri-audio". je 5x levnější.
mohu poskytnout jen ty nejlepší reference.
myslím, že by ti ke tvé sestavě stačila na 1000%.
Re: Pračky sítě
to lachim:
Já si myslím, že Ri Audio je ale také jen filtr a oddělovací trafo?
To já mám, jen od jiné firmy...
Možná by byla zajímavá nějaká pračka od Shunyata Research?
Narazil jsi na to?
Já si myslím, že Ri Audio je ale také jen filtr a oddělovací trafo?
To já mám, jen od jiné firmy...
Možná by byla zajímavá nějaká pračka od Shunyata Research?
Narazil jsi na to?
Hodil jsem Vám tuto diskusi do samostatného tématu. Pračky si to určitě zaslouží.
Shunyata Research
http://www.shunyata.com/

Na Slovensko to dováží firma Platan Audio
http://www.platanaudio.sk/
Ceny jsou příznivější než Acuphase...

Na Slovensko to dováží firma Platan Audio
http://www.platanaudio.sk/
Ceny jsou příznivější než Acuphase...
Shunyata Research
Jejich Dark Field Cable Elevator vypadají také dobře...

http://www.shunyata.com/Content/products-DarkField.html

http://www.shunyata.com/Content/products-DarkField.html
Accuphase
Pár obrázků Accuphase:
Accuphase PS-510 (cena kolem 140 kKč)

Accuphase PS-1210 (cena kolem 240 kKč)

Accuphase PS-510 (cena kolem 140 kKč)

Accuphase PS-1210 (cena kolem 240 kKč)

No jo. Accuphase je nejvyšší liga...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Peer:
Accuphase PS510 by asi netáhnul toho Tvého "A"čkového žraloka.
Accuphase PS510 by asi netáhnul toho Tvého "A"čkového žraloka.
To máš pravdu, to by nestačilo. Proto říkám, že 240 tisíc bych asi nedal...
To bych musel mít jiné příjmy...
To bych musel mít jiné příjmy...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Peer:
U mne by měla problém i Accuphase PS1210, takže já používám Exactpower EP15A.

Musím říct, že jsem velmi spokojen. Přínos po zvukové stránce je značný, první co Tě upoutá jsou hluboké a pevné basy. Později si uvědomíš, že se podstatně zlepšila lokalizace a podání prostoru nahrávky. Dojde k celkovému sklidnění scény. Všechny tyto atributy jsou jasně slyšitelné. Kdybych měl vyjádřit zlepšení v procentech tak cca o 25-30%.
V neposlední řadě chrání přístroje před přepětím v síti, ať už úderem blesku nebo jiným problémem.
U mne by měla problém i Accuphase PS1210, takže já používám Exactpower EP15A.

Musím říct, že jsem velmi spokojen. Přínos po zvukové stránce je značný, první co Tě upoutá jsou hluboké a pevné basy. Později si uvědomíš, že se podstatně zlepšila lokalizace a podání prostoru nahrávky. Dojde k celkovému sklidnění scény. Všechny tyto atributy jsou jasně slyšitelné. Kdybych měl vyjádřit zlepšení v procentech tak cca o 25-30%.
V neposlední řadě chrání přístroje před přepětím v síti, ať už úderem blesku nebo jiným problémem.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Boxer:
Současnou cenu neznám, když jsem to kupoval já, tak cena v Hifistore byla 74.990,-Kč
To Pipis:
VF rušení se nikde neprojevuje. Někde jsem četl, že se to projevilo u tuneru, když se provizorní anténa (drát) dotýkala přímo pračky. Má to samozřejmě cerifikát CE a v manuálu je upozornění, že vysokocitlivé přístroje (např.tuner) by měly být vzdáleny od pračky 50 cm. Osobně tuner nemám, ale jak říkám žádný problém s VF jsem nezaznamenal.
Já jsem s PS Audio Power plant neměl tu čest, jen na výstavách. Slyšel jsem jen pozitivní názory, takže je třeba to vyzkoušet a rozhodnout, možná bude zaležet i na ceně.

Současnou cenu neznám, když jsem to kupoval já, tak cena v Hifistore byla 74.990,-Kč
To Pipis:
VF rušení se nikde neprojevuje. Někde jsem četl, že se to projevilo u tuneru, když se provizorní anténa (drát) dotýkala přímo pračky. Má to samozřejmě cerifikát CE a v manuálu je upozornění, že vysokocitlivé přístroje (např.tuner) by měly být vzdáleny od pračky 50 cm. Osobně tuner nemám, ale jak říkám žádný problém s VF jsem nezaznamenal.
Já jsem s PS Audio Power plant neměl tu čest, jen na výstavách. Slyšel jsem jen pozitivní názory, takže je třeba to vyzkoušet a rozhodnout, možná bude zaležet i na ceně.
to Mark Levinson:
ta tvá pračka rekonstruuje sinusovku a upravuje kmitočet?
ta tvá pračka rekonstruuje sinusovku a upravuje kmitočet?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Peer:
Ano, je to plnohodnotná pračka. Jak píše Pipis neprovádí to analogovou cestou jako Accuphase, proto je menší a zvládá větší výkony. Navíc má takový chytrý fígl, že když dojde k přetížení (např.při zapnutí silného konc.zesilovače), tak se nevypne, ale jen přemostí jako bypass a zapne hned jak špička pomine.
To Pipis:
Exactpower jsou dva modely, jeden s pěti zásuvkama a nověji doplnili druhý model, který dle požadavku zákazníků má zásuvek deset, ale střeva jsou stejné. Exactpower je víc hifistický přístroj než univerzální PS Audio, proto nefiltruje telefon, fax, antenu, satelit a mobil
.
Ano, je to plnohodnotná pračka. Jak píše Pipis neprovádí to analogovou cestou jako Accuphase, proto je menší a zvládá větší výkony. Navíc má takový chytrý fígl, že když dojde k přetížení (např.při zapnutí silného konc.zesilovače), tak se nevypne, ale jen přemostí jako bypass a zapne hned jak špička pomine.
To Pipis:
Exactpower jsou dva modely, jeden s pěti zásuvkama a nověji doplnili druhý model, který dle požadavku zákazníků má zásuvek deset, ale střeva jsou stejné. Exactpower je víc hifistický přístroj než univerzální PS Audio, proto nefiltruje telefon, fax, antenu, satelit a mobil
to Pipis:
já myslel, že si necháváš dělat filtr s oddělovacím trafem...
To již padlo?
Pravda, dobrá pračka bude kvalitnější...
já myslel, že si necháváš dělat filtr s oddělovacím trafem...
To již padlo?
Pravda, dobrá pračka bude kvalitnější...