PS audio PowePlant

Vše potřebné ke kvalitnímu napájení našich sestav.
weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: PS audio PowePlant

Příspěvek od weiron »

Oldear:
Pračku jsem sháněl asi půl roku. Starší model protože ta nová je pro mě moc drahá. Cca 200tisíc. V bazaru 510ka vychazi na 70-80tkč. Pak bych ji dal do Casea k renovaci a zase by chvíli hrála.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

acibuk

Pračky se nemusíš bát, výkon má určitě dostatečný a dynamiku také. Mám PS 1230 a ta má 1200VA/80A, mám na tom celou věž, včetně Áčkových konců A-250. Ano, je to aktivní prvek a poruchovost? Mám to cca 4 roky a zatím OK. Mám to také na samostatném síťovém přívodu a pojistkovém odpojovači.

Je to jen na Tvém rozhodnutí.

Ať Ti to hraje.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

weiron
OK, myslel jsem si to. Ta 510ka je už z roku 2006, no já bych měl obavy, tento aparát vlastně "jede" pořád na rozdíl od ostatních aparátů, které se střídají, podle toho, co pouštíš. Možná však po GO to bude OK.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Horizon:
Přesně tak, žádné řešení není "best" pro každého. Proto je potřeba hledat a zkoušet. Každý si to své nakonec najde.

Jarda69:
Pokud to byl dotaz na mne, tak elektřinu mám řešenou doslova a do písmene stejně jako acibuk.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jo, bylo to na tebe. Jaký stíněný kabel se na to používá? Je to spíš koax nebo je kroucenej? Nějaký speciálně řešený zemnič aby byla zem čistá a měla malou impedanci?
Aha, omlouvám se, máš to ve "vybavení"

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Je to kabel stíněný kovovou fólií. Detaily neznám. Zemnění provedeno dle norem, jednalo se o kompletní rekonstrukci domu vč. elektroinstalace. Opět, detaily neznám, jen jsem instruoval technika, co má provést.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

To je výhoda, že to má člověk kousek od země. V paneláku v 7 patře si nemůže vybírat.

acibuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od acibuk »

Všem děkuji za reakce a dobré rady. Nakonec jsem koupil nový zesilovač a filtrace musí počkat,. Určitě se k ní brzy vrátím.
Audio Research Reference 80S, Meitner MA3, Avantgarde Acoustic UNO fino XD, CambridgeAudio CXC

FilipM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipM »

Nedavno jsem narazil na tohle -
https://www.audiosciencereview.com/foru ... tor.31298/

Sam jsem s tim ale neexperimentoval a dovedu si predstavit, ze se k tomu vyjadruji vetsinou lidi, ktery to doma nikdy nemeli, ale tak trosku by chteli.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Tuto debatu jsem zaznamenal před delší dobou. Co k tomu dodat. Cítím se jako majitel PPS3 podveden. Hlavně k přiloženým technickým informacím. I když těžko říci jestli takovéto měření mají u všech modelových řad. Můj Stellar jsem viděl v jednom testu změřen a výsledek byl dobrý. Naštěstí mě měření až tak nezajímá a dávám přednost poslechu. A zde pračka funguje opravdu velmi dobře. Přesně podle recenzí, třeba na Hifivoice. Stačí systém od ní odpojit na týden. A hned je jasné že se bez ní již nedá poslouchat. A pokud by to majitelé chtěli vyřešit, stačí za pračku zapojit nějakou slušnou filtrační lištu. I toto řešení mi vlastně doporučoval D. Vrána z Casea. Tyto pračky sice pěkně srovnají napětí i při zátěži ale již nejsou tak moc dobře odfiltrované na výstupu. Proto i v Casea mají za pračkou P15 zapojenou lištu Sroll.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

To už mi přijde výhodnější vlastní soustrojí motor-generátor. Napětí bude čisté a síť může být izolovaná, pouze pro hifi.

Odpovědět