Dobre otestuj a napíš svoje postrehy.Veď máš s čim doma porovnať.

Tiež si myslím že táto značka by mohla mať svoje zastúpenie u normálneho distribútora. Nielen v čR ale aj v SR,tak ako ho má Contrast Audio.
Když vezmu přímou klonkurenci v této ceně od Isoteku (Solus) nebo Gigawattu (PF-1), tak tam mám prázdnou pěknou krabici, která nedevastuje zvuk, ale také nevnáší žádnou přidanou hodnotu navíc ... slušný filtr od Isoteku začíná od Aquaria a stojí 36k. Podobně Gigawatt, kde PC-2 EVO stojí dokonce více než 50k. Bratři poláci mě zklamali ... moc se zhlídli v předraženém high-endu: Když si člověk spočítá cenu součástek jen letmo, tak dojde k tomu, že nejdražší součástka je panel z hliníku vyřezaný na CNCvlado222 píše:Kedysi sa vravelo -> kto chce vedieť čo je drina, nech si kúpi kolo Ukrajina.![]()
Časy sa menia. Netreba nikoho podceňovať a nad nikoho sa povyšovať. Všade sa nájdu šikovní ľudia.
Jednoduše,elektronika přepíná těmi relátky vinutí trafa a tím se snaží udržet to slibované napětí.Takový stabilizátor se už vyráběl v osmdesátých letech v Trenčíně pod označením ARN 400F.Tehdy to mělo smysl,vše bylo v hliníku,pamatuji se jak se kolegovi na vesnici zužoval obraz na čb tv když soused začal kutit se svářečkou nebo cirkuloububuxin píše: Veľmi by ma zaujímalo ako to dorovná napätie zo 170 V na 225V.
Já to chtěl zkusit především kvůli přepětí (240+), které trafu v Lebenovi nedělá dobře. A vyplatilo se celkem. Mnoho jsem nečekal, ale příjemné překvapení ... taková facka jako u Accuphase to není, ale za tu cenu nemá smysl mít námitky.Woofer píše:Jednoduše,elektronika přepíná těmi relátky vinutí trafa a tím se snaží udržet to slibované napětí.Takový stabilizátor se už vyráběl v osmdesátých letech v Trenčíně pod označením ARN 400F.Tehdy to mělo smysl,vše bylo v hliníku,pamatuji se jak se kolegovi na vesnici zužoval obraz na čb tv když soused začal kutit se svářečkou nebo cirkuloububuxin píše: Veľmi by ma zaujímalo ako to dorovná napätie zo 170 V na 225V.Dnešní telky a pc mají spínané zdroje a těm je to jedno jestli 180 nebo 250.
V dnešní době už asi toto netřeba,čez zmodernizoval sítě i na venkově,u nás je stabilní napětí už léta 230-240.Mají toleranci 10% a bohatě dodržují 5.
Navíc bych měl strach z lupání,které se může po čase objevit,hlavně při velkém zatížení(opálené kontakty u těch relé,co spínají indukční zátěž) Podle váhy ten výkon moc nesedí,mám oddělovací toroid 230V/230V 1200W a váží 9,3kg.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host