Další zjištění panem Ročkem,mnou a panem Vlkem z Chrudimi,majitelem této pračky bylo:
1) záleží a má zásadní vliv(!) velikost oddělovacího trafa. PS-510 má 500 W, konkurenční pračka měla 2 000 W.
2) má vliv, zda jsou do pračky zapojeny všechny přístroje nebo jen některé.
3) má vliv otočení fáze u přívodního kabelu
4) DIY může být výrazně lepší a levnější než výrobek renomované značky
Zvuková kvalita - tj. čistota, rozlišení, prostor, atd... - výsledné pořadí (zbytek aparátu stále stejný):
1. všechny komponenty do pračky DIY 2 kW
2. všechny komponenty do pračky PS-510 připojené s otočenou fází
3. všechny komponenty rovnou do zdi (!)
4. všechny komponenty do pračky PS-510 připojené s normální fází
5. zesilovač do zdi a přehrávač do pračky PS 510
Nevím jak je Accuphase udělaná, proto body 2 a 4 (prohození fáze) se mohou u jiné pračky projevovat jinak.4eská pračka je těžší a to o dost,ale Accuphase je designově někde jinde.Ovšem ani Accuphase se nehodí designově všem tak krása není pak důležitá,může být někde schovaná za rackem.
Na závěr mne překvapilo,co se v naší dolině vyrábí za skvosty a ví o tom jen pár lidí,a to je velká škoda.
Pan Roček na závěr svého emailu píše:
Více by Ti napsal Žíznivý mnich, má Accuphase půjčené na testování. Včerejší poslech byl relativně krátký, ale ty rozdíly, jak jsem popsal, tak jsem slyšel zřetelně. Pokud u Accuphasde neotočíš na výstupu fázi, tak se mi výsledný zvuk zdál horší než při zapojení komponentů natvrdo do zdi, což mě vyloženě překvapilo. Rozdíl mezi Accuphase a DIY pračkou - tj. mezi 1. a 2. místem byl ohromný, takže přínos opravdu kvalitní pračky s výkonným oddělovacím trafem je neoddiskutovatelný. Ovšem Accuphase PS-510 si určitě nekoupím. Zdraví Honza