RME ADI-2 DAC FS

Odpovědět
desane
Kontaktovat uživatele:

PRODÁM: RME ADI-2 DAC FS

Příspěvek od desane »

Prodám tento d/a převodník, předzesilovač, sluchátkový zesilovač a grafický ekvalizer od německé firmy RME. Je v 100% technickém i vzhledovém stavu.

Jedná se skutečně o špičkový přístroj a jednoznačně to nejlepší ve své kategorii i v kategorii mnohem výše. Bezkonkurenční poměr výkon/cena. Spousta možností si upravit zvuk podle svých představ.

Převodník RME ADI-2 DAC je vynikající DA převodník, který vychází z profesionálního modelu RME ADI-2 PRO. Oproti studiové verzi je zaměřen především na domácí posluchače, čemuž bylo přizpůsobeno také ovládání. Vše je uloženo v kompaktním půlrackovém balení. Pro vstup digitálního audia je k dispozici USB, koaxiální SPDIF a optické SPDIF (kompatibilní

Cena: 14490 Kč
Město: Znojmo
E-mail: e-mail

Breta72
Kontaktovat uživatele:

Re: RME ADI-2 DAC FS

Příspěvek od Breta72 »

Dobrý den, měl bych zájem koupit vámi nabízený převodník. Máte k němu prosím originální balení včetně dálkového ovladače a tištěné brožury - manuálu, který je k němu dodávám? Mohl by jste mi poslat pár fotek přes Whatsapp na telefonní číslo 777128440? Jsem z Horní Moštěnice, mohl by jsem si pro něj přijet osobně. Předem děkuji za informace, s pozdravem Kropel Břetislav

Odpovědět