A.S.I.
Re: A.S.I.
SORRY za to mozes ty ,mas moznost akusticky upravovat svoju miestnost podla svojho financneho rozpoctu .nech pisu svoje dojmy ludia co to maju od nas uz doma je moznost zapozicania na test v Cechach aj Slovensku
merhaut píše:A ještě na vánoční ozdoby založíme vlákno...
To nepomůže. Je vidět, že na každou ftákovinu se najde kupec, jen mu je to potřeba řádně zdůvodnit, proč to musí koupit.
Když to vlákno nazveš "Vánoční voodo ozdoby", tak se na něj nikdo nechytí, a když jenom "Vánoční ozdoby" tak budeš v podezření že jsi jejich prodejce...
O těch miskách jsem četl v High End Slovakia. Zajímavé.
To by stálo za vyzkoušení.
Jen cena se mě zdála být velmi vysoká...
To by stálo za vyzkoušení.
Jen cena se mě zdála být velmi vysoká...
Myslím si niečo podobné, no na druhej strane zastávam názor, čo si nevyskúšal nehodnoť. Ak by som si to mal za dané peňeži kúpiť, tak jedine v prípade, že by ma k tomu viedli iné nevysvetliteľné pohnútky podporené mojim divným estetickým cítením. No ak sa to dá požičať, tak by som sa pre tú prču na to dal. No, schyluje sa k dlho avizovanej úprave mojej garáže na posluchovku, tak niekedy začiatkom leta poprosíme Ketasa aby sa zúčastnil grilovačky spojenej s posluchom u Acona a miesto dreveného uhlia doniesol spomínané "vianočné ozdoby" na skúšku. Na začiatku nebudem mať žiadne masívne akustické úpravy, chcem si to postupne dolaďovať na moje ucho, takže mištičky sa budú môcť realizovať. Možno nepôjdem do finančne náročných úprav a mištičky zostanú u mňaAleska píše:merhaut píše:A ještě na vánoční ozdoby založíme vlákno...![]()
To nepomůže. Je vidět, že na každou ftákovinu se najde kupec, jen mu je to potřeba řádně zdůvodnit, proč to musí koupit.
Když to vlákno nazveš "Vánoční voodo ozdoby", tak se na něj nikdo nechytí, a když jenom "Vánoční ozdoby" tak budeš v podezření že jsi jejich prodejce...
acon
tyhle ozdoby předváděli na výstavě v mnichově 2008.
já pořád špekuloval, s čím to tam laborují...na komponentech totiž nic neměnili.
pak jsem to uviděl...
byla to obrovská místnost. v ní tak 40 lidí. takže jsem nic nepoznal.
ale vyzkoušel bych to určitě.
jenže v praze to nikdo nemá!
jinak už bych to měl půjčené.
tyhle ozdoby předváděli na výstavě v mnichově 2008.
já pořád špekuloval, s čím to tam laborují...na komponentech totiž nic neměnili.
pak jsem to uviděl...
byla to obrovská místnost. v ní tak 40 lidí. takže jsem nic nepoznal.
ale vyzkoušel bych to určitě.
jenže v praze to nikdo nemá!
jinak už bych to měl půjčené.