Acoustic Revive RWL-3
Acoustic Revive RWL-3
Tak dnes dorazila zásilka z Japonska a RWL-3 mám doma.Vyndal jsem to z krabic a smontoval.Test možná ve čtvrtek.Doufám.Ale vypadá to velice dobře.Jsem moc zvědav na výsledek. 
Re: Acoustic Revive RWL-3
No paráda. Také jsem zvědavý jak to dopadne...
Mou zásuvku Oyaide jsi tam viděl?
Mou zásuvku Oyaide jsi tam viděl?
Jen aby se vědělo o čem je řeč:

Peer-Neviděl.Vše bylo v krabicích.Ale již brzy to určitě bude u všech co měli objednáno. 
Malá citace z firemního webu :
...Zvukově pohlcující akustické panely odstraní hudebně nezbytné prvky jako je pocit síly a pulsujícího rytmu. RWL-3 pouze odstraní nepotřebné prvky jako odrazy, ploché ozvěny a stojaté vlny a zvuk produkovaný reproduktorem se velmi vyjasní a zároveň se zvýší pocit hlasitosti a síly...
Teda, tomu říkám chytrý panel, že je od sebe rozezná. Už chápu, proč je tak drahý (18,5 kKč/ks)...
Efičáku,
tu recenzi na webu si přečti celou. Zjistíš, že se máš ještě hodně co učit. Formulace jako "lesklý a vlhký", popř. "vyschlý a rachotící" je třeba neprodleně zakomponovat do našeho hifislangu. Doufám, že toto zaregistruje i Velký Bobo. Konečně hodí do popelnice zbytečnou drahou měřící techniku a radši se dá do studia housenek. Holt Matka Příroda zase jednou zvítězila nad technokraty.
PS : Koupím chovné hejno Hifibource morušového. Cena nerozhoduje, spěchá.
...Zvukově pohlcující akustické panely odstraní hudebně nezbytné prvky jako je pocit síly a pulsujícího rytmu. RWL-3 pouze odstraní nepotřebné prvky jako odrazy, ploché ozvěny a stojaté vlny a zvuk produkovaný reproduktorem se velmi vyjasní a zároveň se zvýší pocit hlasitosti a síly...
Teda, tomu říkám chytrý panel, že je od sebe rozezná. Už chápu, proč je tak drahý (18,5 kKč/ks)...
Efičáku,
tu recenzi na webu si přečti celou. Zjistíš, že se máš ještě hodně co učit. Formulace jako "lesklý a vlhký", popř. "vyschlý a rachotící" je třeba neprodleně zakomponovat do našeho hifislangu. Doufám, že toto zaregistruje i Velký Bobo. Konečně hodí do popelnice zbytečnou drahou měřící techniku a radši se dá do studia housenek. Holt Matka Příroda zase jednou zvítězila nad technokraty.
PS : Koupím chovné hejno Hifibource morušového. Cena nerozhoduje, spěchá.
Počkejme, co na to řekne Pasul...
Výrobky AR, všechny, které jsem měl možnost vyzkoušet, fungují...
Výrobky AR, všechny, které jsem měl možnost vyzkoušet, fungují...
to Křeček:
nechápu, co to má proti drahé měřící technice?
to Pipis:
ten překlad je trochu krkolomný a úsměvný...
nechápu, co to má proti drahé měřící technice?
to Pipis:
ten překlad je trochu krkolomný a úsměvný...
Zkoušei jsme RWL-2 na mých starých budkách Reference 3A Veena.Jednoznačně to funguje.Pavel mi je ve studiu dal během přehrávání pryč a je to jasně slyšet.
-
merhaut
Fungovat to nějak (pozitivně, uškodit to nemůže) bude, podle mne ale jinak než v tom doslova šíleném reklamním textu ... to by nevymyslel ani Š+G :-)
Pasul :
jasně že ten tlumící panel za bednama funguje, zvláště když tam máš prázdnou holou zeď a repro kousek ode zdi. Já si jenom myslím, že stejně by fungoval jakýkoliv tlumící panel. Zkus tam na zkoušku postavit např. matraci z postele (má podobný rozměr a sílu) a pak to porovnej se zavázanýma očima. Podle mě to bude stejné.
Já nemám nic proti RWL-3, nevadí mi ani jeho cena. Když chce někdo domů krásný design z ušlechtilých materiálů a je ochoten to zaplatit - proč ne. Jen mi vadí ty nesmyslné kecy výrobce, který tvrdí, že jen hedvábný panel funguje.
jasně že ten tlumící panel za bednama funguje, zvláště když tam máš prázdnou holou zeď a repro kousek ode zdi. Já si jenom myslím, že stejně by fungoval jakýkoliv tlumící panel. Zkus tam na zkoušku postavit např. matraci z postele (má podobný rozměr a sílu) a pak to porovnej se zavázanýma očima. Podle mě to bude stejné.
Já nemám nic proti RWL-3, nevadí mi ani jeho cena. Když chce někdo domů krásný design z ušlechtilých materiálů a je ochoten to zaplatit - proč ne. Jen mi vadí ty nesmyslné kecy výrobce, který tvrdí, že jen hedvábný panel funguje.
pasul
gratuluju. skvělý kup!
gratuluju. skvělý kup!
Ano tady souhlasím.Měl jsem holé zdi a teď už to tak není.Fungovat tohle bude všude.Akustiku jsem doteď samozřejmě neřešil.Jako vždycky přesně naopak než je vhodné.
Stačí přijet a sednout si.Pustit aparát a já to budu dávat tam a zpátky.Není problém.S tou madrací není nic jednoduššího než vyzkoušet.Až se budu nudit,tak to zkusím.
Stačí přijet a sednout si.Pustit aparát a já to budu dávat tam a zpátky.Není problém.S tou madrací není nic jednoduššího než vyzkoušet.Až se budu nudit,tak to zkusím.
Tak teď nevím chlape bídná zda to myslíš ironicky nebo opravdicky.Ale i tak díky.dadaft píše:pasul
gratuluju. skvělý kup!
Pašule,
zvu se k tobě na audienci,až pojedem k rodičům do Skalice u FM
Vezmu si své Cd a pak napíšu referát.
Bude to tak do 3 týdnů, pokud bys souhlasil.
zvu se k tobě na audienci,až pojedem k rodičům do Skalice u FM
Bude to tak do 3 týdnů, pokud bys souhlasil.