Acoustic Revive - Ultra Low Frequency Pulse Generator RR-77

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Mazlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mazlik »

Tak chlapi, jestli se bavíme o nízkých kmitočtech, tj. těch 5 Hz, tak je v tom celkem dobrý guláš. Než bych psal něco, o čem nevím, jsem zašel na google. Odkazy jsou brané z internetu, takže není ověřena jejich pravdivost, ale tu at si každý udělá sám.
Google – infrazvuk – wikipedia
Cituji:
I když infrazvuk neslyšíme, může způsobit vážné zdravotní komplikace. Při malých intenzitách člověk pociťuje nepříjemné vibrace, nevolnost a závratě. Při vysoké intenzitě může způsobit perforaci kochleární membrány nebo infarkt.

Na druhou stranu, když se podíváme tř. na takové woodo
Který pracuje s frekvencí 7.83. Bylo již tady řečeno:
Je to přístroj, který má za úkol zlepšovat jak audio, tak i video oblast. Je na něm zajímavé, že se nepřipojuje do hifi sestavy ale působí samostatně v poslechové místnosti. Využívá se v nahrávacích studiích, koncertních sálech ale svůj přínos může mít i v domácích podmínkách. Je to ultra nízkofrekvenční pulsní generátor, který uměle generuje Schumannovu frekvenci - 7,83 pulsů za sekundu. Tuto frekvenci vypočítal a doložil německý fyzik Dr. W. O. Schumann v roce 1954 a je to frekvence, která se nachází v oblasti mezi Zemí a ionosférou - Globální elektrostatické pole, které ovlivňuje všechny procesy a život. Armáda ji používala jako kalibrační signál. Dokonce jsem se dočetl, že spektrum těchto frekvencí využíval i Nikola Tesla při přenosu elektrické energie...

Více tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonance
http://www.iihr.uiowa.edu/projects/schumann/Index.html
http://www.youtube.com/watch?v=LbMVPkMoxro
Tato krabička by v místnosti měla být umístěná ve výšce aspoň 1,5 m a více. Působí na člověka tak, že při soustředěném poslechu hudby je posluchač více koncentrovaný a "otevřenější" příjmu hudebních emocí... Nepůsobí to ale vždy, podmínkou je, že se člověk musí dostat do pohody a být v klidu... Toto zařízení jsem průběžně půjčil několika kamarádům, kteří si to chtěli vyzkoušet na vlastní kůži. Pocity jsme měli všichni podobné.

Ještě kontakt:
http://www.panskydvur.unas.cz/

Takže wikipedie říká:
Ve vojenství se využívají nejen zmíněné účinky fyziologické, ale i mechanické. Zvukové dělo je schopné sestřelit letadlo. Vzhledem k tomu, že intenzita zvuku klesá s druhou mocninou vzdálenosti, je dosah relativně malý a praktické využítí dosti omezené.

Ale velryby, sloni, hroši, nosorožci, okapi a aligátoři se dorozumívají infrazvuke. Tak sakra!! Buď je to nebezpečné, nebo je! Bud sestřeluje letadla, nebo se používá v koncerttních místnostech pro navození „té správné nálady“ a nebo velryba řekne druhé, že krásně plave.Nebo 5 Hz ve vodě není jak 5 Hz na vzduchu? A 5 Hz v místnosti není jak 5 Hz venku?

Další odkaz: http://waffen.mysteria.cz/
Paralyzující paprsky. Zřejmě šlo o využití infrazvuku o frekvencích nižších než 10 Hz. Nejhorí účinek mají infrazvuky s frekvencí kolem 8 Hz, které zabíjejí člověka za několik sekund. Infrazvuky tohoto druhu zastaví činnost srdce a infrazvuky o frekvencích pod 5 Hz mohou zbořit celé budovy. Jde tedy o ideální zbraň, která však účinkuje dvojsečně.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Módy, módy a stále módy....

Příspěvek od Mark Levinson »

Jeje jeje Mazlíku,
je mi jasné jak budou některé kliky tohoto fóra reagovat.
Woodoo a ještě od Acoustic Revive.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mám to doma. Naprostá povinnost pro všechny lidi. A teď myslím lidi. Né jen poblázněné audiofily, co honí tóny po místnosti a snaží se svými slechy zachytit více informací. Účinek zdravotní je zaručen. *thumbs up*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No určitě to má homologaci. Doufám. Jinak by to ani nešlo prodávat ne? A stále žiju. Takže nebude to tak špatné s těmi zabíjecími frekvencemi. Otázka samozřejmě je, jak silné ty pulzy jsou.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mně by celkem zajímalo, jak dokáže přístroj velikosti krabičky cigaret vytvářet infrazvuk o frekvenci 8Hz. to bude asi nějaká kosmická technologie...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já bych to rozlouskl, ale přišel bych o záruku. Ale testík i z foto je na 6moon.

http://www.6moons.com/audioreviews/acou ... /rr77.html

Obrázek

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Mícháte stejné frekvence ale jiných vln. Ono podélné a elektromagnetické vlnění se trochu liší. Ale některým to asi nedochází. :P

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

můžeš to nějak stručně vyložit? k čemu ta krabička teda je?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Jak jsem psal. Princip funkce přístroje a popis co to vlastně je Schumannova frekvence najdete v tom odkazu. Vše tam je krásně vysvětleno.

Here's how it works: When solar radiation strikes the Earth's outer atmosphere, molecules like NO, N2 and O2 are ionized to produce a positively charged layer called the ionosphere. The surface of the Earth has a negative charge of electricity due to transfer of electrical energy from the atmosphere. The portion of the atmosphere between the positively charge ionosphere and the negatively charged Earth surface acts as a natural capacitor where charges build up and then discharge in the form of electrical storms. These electrical storms produce electromagnetic waves in the very low frequency and extremely low frequency ranges. These naturally produced electromagnetic waves are attenuated by the ionosphere and the Earth's charged surface which functions as a waveguide. These attenuated electromagnetic waves travel around the world in the atmosphere as standing waves at the frequency of 7.83Hz and its harmonics

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Zázrak!

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pak bychom to měli mít všichni v ložnicích ne?
tohle je podle mě maso: It stands to reason that if a Schumann pulse generator can shield a human body from harmful EM contamination and provide positive benefits, it might do the same thing for our HiFi rigs - which is exactly the premise behind the Acoustic Revive RR-77.

boxer

Příspěvek od boxer »

Já mám v ložnici dvě.

Jednu pod ní a druhou na ni.

Škoda že to je Schumannova a ne Schumacherova. To by byla teprve jízda.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Acoustic Revive - Ultra Low Frequency Pulse Generator RR-77

Příspěvek od pasul »

No končně jste to pochopili. Do každé místnosti v bytě by to mělo být nainstalováno. Merhautovi bych dal povinně dva do každé místnosti. Nejsem si jistý, zda jeden bude stačit. Koukněte na Boxera. Má dva. Jeden nahoře a druhý dole. Sice je jasně napsáno, že to má být v 1.5 m výšce, ale holt každý to má jinak.

Pánové o této krabičce jsem slyšel takové věci, že kdyby jsem to tady nasal, tak se vám srolujou fusekle a okamžitě balíte a odcházíte na párek. Souhlasím s Merhautem. Je to prostě zázrak. *klanimse*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Těm popisům se dá věřit stejně jako blábolům zelených o tání ledovců v Himalájích. Nikdo dodnes přesně neví co to s lidským organismem dělá = minimálně lze předpokládat, že za dobu vývoje člověka je již přispůsoben přirozenému výskytu této frekvence a její intenzitě. Tak proč ji ještě zvyšovat ?
Kdybys ty dostal od dovozce balíky k recenzi (vsadím se placené), které obsahují toto:
The RD-3 Demagnetizer; RGC-24 Ground Conditioner; RIO-5 II Minus Ion Generator; Ultra Low-Frequency Pulse Generator R-77; Acoustic Conditioner RWL-3; Pure Smokey Quartz Insulator RIQ-5010 & Pure Quartz Insulator RIQ-5010W; Shorting Plugs SIP-8F; RPT-2 Ultimate & RPT-4 Ultimate Power Supply Boxes; CB-1DB Receptacle Base Plate; CFRP-1F Carbon Fiber Receptacle Plate; Power Max II Power Cable; and CS-2F Outlet Stabilizer!
taky bys nenapsal, že za cenu 425$ si kupuješ ...
*headbang* To raději věřím o vlivu napájecích koncovek na výsledný zvuk, čili na kategorii 0,00....0%

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

celý svět by měl žít pod deštníkem stínění 7,83 Hz.
Lépe by bylo sundat stínění z některých mozků
6moon je nejméně seriozní ze všech internetových serverů.
Hodně mne pobavily zdroje signálů použité v tom testu.
CD player byl Plastation 1 se stříbrný síťovým kabelem Furutech *headbang*
Ale především analog byl nějaký kompletně zrestaurovaný gramofon s ramenem Rega RB300 což je samo o sobě o ničem ale použili přenosku Clearaudio Virtuoso Wood a Auditorium 23 step-up transformer a nějaké phono. Ta Clearaudio je ale MM !!! a tak si říkám, na co k...a ten odborník to standalone step up trafo měl ???

To bude pěkný vykuk ten Jeff Day. CDéčka si pouští z Playstationu a MM připojuje přes step up trafo. 6moons Forever !

Odpovědět