Acoustic Revive - Ultra Low Frequency Pulse Generator RR-77

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Peer
Kontaktovat uživatele:

Acoustic Revive - Ultra Low Frequency Pulse Generator RR-77

Příspěvek od Peer »

Již nějakou dobu mám doma toto audio zařízení od firmy Acoustic Revive.
http://www.acoustic-revive.com/english/ ... 77_01.html
Obrázek
Je to přístroj, který má za úkol zlepšovat jak audio, tak i video oblast.
Je na něm zajímavé, že se nepřipojuje do hifi sestavy ale působí samostatně v poslechové místnosti.
Využívá se v nahrávacích studiích, koncertních sálech ale svůj přínos může mít i v domácích podmínkách.
Je to ultra nízkofrekvenční pulsní generátor, který uměle generuje Schumannovu frekvenci - 7,83 pulsů za sekundu. Tuto frekvenci vypočítal a doložil německý fyzik Dr. W. O. Schumann v roce 1954 a je to frekvence, která se nachází v oblasti mezi Zemí a ionosférou - Globální elektrostatické pole, které ovlivňuje všechny procesy a život. Armáda ji používala jako kalibrační signál. Dokonce jsem se dočetl, že spektrum těchto frekvencí využíval i Nikola Tesla při přenosu elektrické energie...
Více tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonance
http://www.iihr.uiowa.edu/projects/schumann/Index.html
http://www.youtube.com/watch?v=LbMVPkMoxro

Tato krabička by v místnosti měla být umístěná ve výšce aspoň 1,5 m a více.
Působí na člověka tak, že při soustředěném poslechu hudby je posluchač více koncentrovaný
a "otevřenější" příjmu hudebních emocí... Nepůsobí to ale vždy, podmínkou je, že se člověk musí dostat do pohody a být v klidu... Toto zařízení jsem průběžně půjčil několika kamarádům, kteří si to chtěli vyzkoušet na vlastní kůži. Pocity jsme měli všichni podobné.
Ještě kontakt:
http://www.panskydvur.unas.cz/

Tak a kdo znáte větší voodoo? :D

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Re: Acoustic Revive - Ultra Low Frequency Pulse Generator RR-77

Příspěvek od sostakovic »

Peer píše: Nepůsobí to ale vždy, podmínkou je, že se člověk musí dostat do pohody a být v klidu...
Ahoj Peere,
ta formulace se opravdu povedla :D
Jen jestli by to nefungovalo stejně i bez tohoto zařízení, když bude člověk v klidu a pohodě :D

Neber to jako provokaci, provokace to není.
Jinak díky ta tip na Milese Davise. Na Tvůj popud jsem zakoupil LP Aura a jsem spokojen *2thumbsup*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to boxer:
to bylo od tebe decentní... :D

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak tohle je nejšílenější věc co jsem kdy viděl.Jak se tohle dá ověřit ,že tohle funguje?Moc by mně to zajímalo. *2thumbsup* :mrgreen: Nakonec ti Peere napíšu věc co asi nebudeš čekat ,ale až tohle proberem.Tak jaké jsou tedy testy a názory lidí co to měli půjčené?

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Vždyť jsem se ptal, kdo zná větší voodoo?
Vliv této krabičky nejde poznat hned. Člověk s tím musí žít nějakou dobu a ne vždy je
optimálně naladěný. Pokud se zadaří, tak jsem měl pocit větší vnímavosti a nějakého
zaostření mé mysli na hudbu...
Špatně se to popisuje.
Mě to velmi zajímalo, tak jsem si to přídil a zkouším vliv na sobě...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mně to taky zajímalo a proto jsem si to pořídil taky.Nevím co k působení tohohle zázraku napsat víc.Nějaký vliv na sobě nepozoruji.Asi nejsem dost v klídku. :lol:

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pasul píše:Mně to taky zajímalo a proto jsem si to pořídil taky.Nevím co k působení tohohle zázraku napsat víc.Nějaký vliv na sobě nepozoruji.Asi nejsem dost v klídku. :lol:
Je vždy něco mezi nebem a zemí. Pamatuji na dobu, kdy všichni scháněli magnetické náramky na ruku a znám pouze jediného, kdo je nosí dodnes a říká že mu pomáhají. A něco na nich bude, jinak by se dodnes nevyráběly pro průmyslové použití jako součást potrubí rozvodů vod (v průmyslové verzi). *thumbs up*
S tímhle to bude asi také tak. Když pominu všechny ty reklamní bláboly, které musí být, tak to určitě něco dělá. Otázka je co to dělá a zda je to dobře či špatně... *2thumbsup*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Pasul:
nevím, co k tomu říct. Ten rozdíl není poznat hned po zmáčknutí tlačítka. Člověk se k tomu musí tak nějak propracovat... A ne vždy se mi to podaří. Záleží na rozpoložení člověka. Někdy je místo poslechu holt jen zvuková kulisa.
Ale jestli se chceš dobře pobavit, napiš na Slovanet, co máš doma... To bude stát za to *2thumbsup*
to Aleska:
jak říkáš, jsou věci mezi nebem a zemí...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Klidně to tam postnu.Ale nevidím žádný požitek z tohohle počinu.Spíš přiletí pár facek.Ale vzal jsem to i s tím demagnetizérem a mně se tyhle krabičky líbí.O nějakém vlivu se dá bavit u toho demagnetizéru.U tohohle generátoru je to složité a proto mně to zajímalo jak zjistit její působení.Chci udělat pro poslech vše a proto jsem si tohle pořídil a ještě další věcičky od téhle voodoo firmy.Beru to spíše jako zábavu. :mrgreen:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

OK. Jsem rád, že pro svou zábavu nejsem sám, kdo je ochotný něco udělat.
Hlavně, že z toho neděláme univerzální pravdu, že.
Co ještě máš za výrobky od AR? Když tak mě to dej do SP.
Dík a pěkný den. P.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Klidně to sem napíšu.Není problém.Jak už jsem psal vedle,tohle to je o malých rozdílech a těm se chci začít věnovat až po dostavění aparátu.Mám Chloroprene Insulator,Quartz resonator a ještě nějakou věc co se lepí na CD-myslím ,že to mnělo v názvu remaster ,ale tohle nevím jestli je od nich.Nejsem teď u toho.A již zmíněné Demagnetizer a ten Generator. *2thumbsup*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=747
Je to zřejmě Remaster Ring.
Ten Quartz Resonator QR 8 mám doma také. Fuguje to.
Demagnetizér jsem měl doma také. Opět to bylo slyšet - fungovalo to.
Ale mám něco podobného od Bedini, tak jsem to vrátil...

Odpovědět