Blue Horizon - Proburn
Re: Proburn od Bluehorizon
to bohus:
tak to jsem zvědavý, co na to řekneš - napíšeš...
tak to jsem zvědavý, co na to řekneš - napíšeš...
Sám jsem zvědavý, ale nechám to brobublat více než 24 hodin.
Zatím to pěkně světélkuje. Musím však kvůli svému zapojení nechat projet dvoje repro kabely.
Co mě trochu štve je to, že mé signálové 0,5 m Granite Audio jsou dost těžko ohebné a ohnul
jsem je u koncovek tak tak.
Zatím to pěkně světélkuje. Musím však kvůli svému zapojení nechat projet dvoje repro kabely.
Co mě trochu štve je to, že mé signálové 0,5 m Granite Audio jsou dost těžko ohebné a ohnul
jsem je u koncovek tak tak.
Na světových fórech píší o Proburnu jako o novince, ve službách poslechových studií na ostrovech.
Doplňkové služby, jako : praní LP, seřízení přenosky, demagnetizace CD a kondice kabeláže Proburnem.
Koukali jsme s klukama v Mnichově do výlohy německého zastoupení Densenu a Izotecu.
Jako "věřící" woodoo hifík, zastávám stanovisko, že signálový kabel, reproduktorové hadice je zapotřebí "zformátovat".
Když při stěhování přišly reprokabely Kimber 4PR naopak, zvuk mě zaskočil. Pravidelně používán Densen DeMagic CD pro celou sestavu. Pokud kupuji nový signálový kabel, rád bych ho dal bezbolestně rozehrát, nejlépe na co nejširším spektru.
Mám volné RCA na DVD-HDD, který hodně používáme. Signál jde do volného uhlíkového VDH, který je kdykoli pro testy rozehraný. Zato když je z šuplíku, nic s ním není.
Žalostný obsah peněženky, mě "chrání", před nákupem zlepšovadel. Ale naposled mi cinchové záslepky od Peera ukázaly, jak rádo, si ucho zvykne, na malinké vylepšení výšek. Cesta zpět, nebyla možná.
Doplňkové služby, jako : praní LP, seřízení přenosky, demagnetizace CD a kondice kabeláže Proburnem.
Koukali jsme s klukama v Mnichově do výlohy německého zastoupení Densenu a Izotecu.
Jako "věřící" woodoo hifík, zastávám stanovisko, že signálový kabel, reproduktorové hadice je zapotřebí "zformátovat".
Když při stěhování přišly reprokabely Kimber 4PR naopak, zvuk mě zaskočil. Pravidelně používán Densen DeMagic CD pro celou sestavu. Pokud kupuji nový signálový kabel, rád bych ho dal bezbolestně rozehrát, nejlépe na co nejširším spektru.
Mám volné RCA na DVD-HDD, který hodně používáme. Signál jde do volného uhlíkového VDH, který je kdykoli pro testy rozehraný. Zato když je z šuplíku, nic s ním není.
Žalostný obsah peněženky, mě "chrání", před nákupem zlepšovadel. Ale naposled mi cinchové záslepky od Peera ukázaly, jak rádo, si ucho zvykne, na malinké vylepšení výšek. Cesta zpět, nebyla možná.
to : Efičák a Peer
cože
, jaké záslepky, co mi to uniklo?
Efičáku, melduj kde se dají sehnat.
cože
Efičáku, melduj kde se dají sehnat.
Nic se nemá uspěchat.
Také se používá Nordost Vidar Cable Burn.
Třeba Analogue Seduction
http://www.analogueseduction.net/acatalog/index.html

Také se používá Nordost Vidar Cable Burn.
Třeba Analogue Seduction
http://www.analogueseduction.net/acatalog/index.html

Bohušu, ty si nevzpomínáš na křížové výpravy proti mně?
Kdysi jsem o tom psal. Někteří zkusili a zůstalo jim to pak doma.
Kdysi jsem o tom psal. Někteří zkusili a zůstalo jim to pak doma.
Jen bych doplnil, že vlákno o "krabičce" Proburn už v sekci voodoo máme (nedalo by se to sloučit?). Co se týče těch záslepek Bohušu, jsou to buď ty zkratovací (např. Acoustic Revive), nebo nezkratovací, tj. bez vnitřního kolíku (např. Telos, Sieveking Sound nebo materiálově a údajně i zvukově horší Cardas a Audioquest). U nás se to myslím sehnat nedá, s výjimkou dost drahých Acoustic Revive. Peer a Pasul si je ale dost pochvalují.
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... revive.htm
[EDIT by Rowing] Dvě vlákna o Proburn sloučena. Příště upozorněte např. pomocí SZ nebo oznámením, spíše si toho všimnu, díky.
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... revive.htm
[EDIT by Rowing] Dvě vlákna o Proburn sloučena. Příště upozorněte např. pomocí SZ nebo oznámením, spíše si toho všimnu, díky.
Omlouvám se, nějak mi to vlákno ušlo, nevšimnul jsem si.
to Peer :
něco si pamatuji, ale já takové věci pouštím z hlavy.
Ono ač napíšeš cokoli, tak se stejně ihned najde minimálně jeden člověk, který řekne že je to ptákovina a na to já prdím.
Kdybych nedal na některé rady a sám si neodzkoušel, tak nemám EPSku, carebally, repro kabel od Mirka (Pytla) atd.,
prostě věci, které si myslím že měli pro mé poslouchání přínos a mohu si tedy poslouchat jak mě se to líbí.
A co si myslí jiní na woodoo pomůcky je mi naprosto šumafuk.
Někdo si koupí woodoo hračičku a má z ní radost, neboť psycho dělá své, a někdo ty peníze utratí za 14 dnů ve svetru v Chorvatsku.
Třeba o názoru na demagnetizér mě vyvedl Pavel Diok z omylu velmi jednoduše.
Pustil mi CD před a po a nemusel říct ani slovo. (zatím jsem jej nekoupil)
PS : v práci mi zatrhli dovolenou, tak napiš kde jdou sehnat ty záslepky
to Peer :
něco si pamatuji, ale já takové věci pouštím z hlavy.
Ono ač napíšeš cokoli, tak se stejně ihned najde minimálně jeden člověk, který řekne že je to ptákovina a na to já prdím.
Kdybych nedal na některé rady a sám si neodzkoušel, tak nemám EPSku, carebally, repro kabel od Mirka (Pytla) atd.,
prostě věci, které si myslím že měli pro mé poslouchání přínos a mohu si tedy poslouchat jak mě se to líbí.
A co si myslí jiní na woodoo pomůcky je mi naprosto šumafuk.
Někdo si koupí woodoo hračičku a má z ní radost, neboť psycho dělá své, a někdo ty peníze utratí za 14 dnů ve svetru v Chorvatsku.
Třeba o názoru na demagnetizér mě vyvedl Pavel Diok z omylu velmi jednoduše.
Pustil mi CD před a po a nemusel říct ani slovo. (zatím jsem jej nekoupil)
PS : v práci mi zatrhli dovolenou, tak napiš kde jdou sehnat ty záslepky
Zkus Acoustic Revive - Pavel Diok
to Peer :
jsem jasně pro woodoo, koupil jsem od Pavla demagnezitér RD-3 a po zkouškách doma s rodinou se směju ještě teď.
Koupil jsem jak by mnozí řekli "woodoo" a nelituji!!
jsem jasně pro woodoo, koupil jsem od Pavla demagnezitér RD-3 a po zkouškách doma s rodinou se směju ještě teď.
Koupil jsem jak by mnozí řekli "woodoo" a nelituji!!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Bohušu,
Tys překvapil.
Tys překvapil.
to Mark Levinson :
překvapil, nepřekvapil... jak koho. Ty, kteří mě znají asi moc nee.
Víš, sem tam chodím na koncerty a po některých vystoupeních je mi
smutno, že si to doma nemůžu už tak užít a proto zkouším a vymýšlím.
Co bych taky chtěl v malém panelákovém bytečku, že?
Ale proč se alespoň nepokusit.
PS : dnes jsem například slyšel mini sloupové Xavy s malilinkatým střeďáčkem a lezly mi oči z důlků.
Pravda, železo co je krmilo mělo tak 400 litrů, ale přišla chuť poslouchat.
překvapil, nepřekvapil... jak koho. Ty, kteří mě znají asi moc nee.
Víš, sem tam chodím na koncerty a po některých vystoupeních je mi
smutno, že si to doma nemůžu už tak užít a proto zkouším a vymýšlím.
Co bych taky chtěl v malém panelákovém bytečku, že?
Ale proč se alespoň nepokusit.
PS : dnes jsem například slyšel mini sloupové Xavy s malilinkatým střeďáčkem a lezly mi oči z důlků.
Pravda, železo co je krmilo mělo tak 400 litrů, ale přišla chuť poslouchat.
Bohus - Vím přesně o které sestavě je řeč. Taky jsem tomu původně nevěřil, ale je to tak. 
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Bohušu,
překvapil jsi mne a myšleno v dobrém. Taky vlastním RD-3. Každý se zkoušíme přiblížit tomu, abychom byli na koncertě a při tom doma, tak ať tomu slouží všechny dostupné prostředky, že?
Tyhlety Xavy jsem neslyšel, ale věřím, že mohou vyrazit dech. Taky jsem tupě zíral, když jsem kdysi dávno slyšel Xavy-Solista. Nemohl jsem uvěřit, že tak malá bedna.........., ale nevěřím, že by jsi mohl mít nějaké komplexy se SF Guarneri Paladio! Řekl bych jedny z pěti regálovek "best world"! K těmto bednám gratuluji.
překvapil jsi mne a myšleno v dobrém. Taky vlastním RD-3. Každý se zkoušíme přiblížit tomu, abychom byli na koncertě a při tom doma, tak ať tomu slouží všechny dostupné prostředky, že?
Tyhlety Xavy jsem neslyšel, ale věřím, že mohou vyrazit dech. Taky jsem tupě zíral, když jsem kdysi dávno slyšel Xavy-Solista. Nemohl jsem uvěřit, že tak malá bedna.........., ale nevěřím, že by jsi mohl mít nějaké komplexy se SF Guarneri Paladio! Řekl bych jedny z pěti regálovek "best world"! K těmto bednám gratuluji.