Hmotnostní zatížení repro
Re: Hmotnostní zatížení repro
cívka kmitá obklopena magnetem, to ji vadit nebude...jen to železo bude těžší než ve skutečnosti 
Přesně tohle jsem potřeboval slyšet a teď už nezbývá než ti věřit. Díky 
Pri reprobedniach nejde o samoúčelnú hmotnosť. Tým, že ich zaťažíš, asi veľa nedosiahneš. Jedná sa predovšetkým o také zvýšenie hmotnosti, ktoré má za následok zníženie rezonancií, napr. silnejšia ozvučnica, silnejšie steny, prípadne rôzne vystuženia a pod. Taktiež sa vnútorná časť zvykne vysypať pieskom nie preto, aby boli bedne ťažšie, ale aby sa spodné frekvencie čo najmenej prenášali do podlahy. Tým, že bedne zvrchu zaťažíš, môžeš docieliť presne opačný efekt - ak nie sú dobre izolované od podlahy, tak sa môže väčšia časť nízkych kmitočtov o to viac prenášať do podlahy. Čo sa týka ich stavby, pri ich návrhu sa prihliada najmä na tuhosť celkovej stavby a na rezonančné vlastnosti stavebných materiálov, napr. MDF, HDF, mramor, hliník a pod.
Nejdříve dostanou Soundcare hroty a zkusím opatrně 15 kilo. Uvidíme, jestli to zvuk zpevní nebo rozhodí....nebo se nic dít nebude 
Ty máš hroty s nebo bez misek? Myslím ty původní na bednách.Jinak ještě můžeš hroty vytočit,dát je obráceně a na koncovky nasadit gumové čepičky.Teda pokud jsi je měl v balení.
Hroty mám normál bez misek. Původní to asi nejsou. Vše budu aplikovat, až mi přijdou Soundcare spikes. Ty mají celkem stabilní základnu. Přijde mi to vhodnější jak Cerabally. Ty mají menší styčnou plošku (alespoň to tak vypadá) a jsou taky o dost dražší. Ještě nějakej čas budou bedny stát na dlažbě.
Ty hroty máš origo.Jsou oboustranný.Špička z jedný strany a z druhé ploška s (přidaným) gumovým návlekem.Misky u mých 635 nebyly.Hoď sem po úpravách foto.