Odstáté uši

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Odstáté uši

Příspěvek od NIN »

Vzhledem k tomu, že se v tomto oddělení řeší kolem zvuku věci až neskutečné (pro některé z nich bych možná vytvořil sekci "Netopýři"), je zvláštní, že se nikde neobjevila pomůcka, kterou bych nazval Náušníky nebo spíše Záušníky. Každý z nás někdy použil automatické gesto, když někdo někoho špatně slyší nebo špatně rozumí. To znamená - přiloží za ucho dlaň a natočí hlavu k dotyčnému a žádá opakování informace. Nikdy mně nenapadlo, že to není jenom pouhé gesto spíše k tomu, aby i zdroj viděl, že se od něj žádá opakování a zřetelnější podání informace. Nemá tady cenu popisovat změny. Kdo tohle nikdy nezkoušel jako já, tak v poslechovém místě dejte ruce za uši a uvidíte (vlastně uslyšíte). Jsem přesvědčen, že jedinci s odstátýma ušima mají daleko lepší podání zvuku. *2thumbsup* A jelikož za chvíli ruce u hlavy bolí, mohl by někdo "sestrojit" k tomuto velmi účinnou pomůcku. :D

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Odstáté uši

Příspěvek od bh69 »

No to uz mne taky napadlo, jestli je treba vysoke kreslo ("usak") z hlediska poslechu lepsi - odcloni odrazy ze zadni polosfery ?

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Až dnes kluk přijede ze školy hned mu to ukážu.Rozhoduje se jestli bude chirurgem nebo psychiatrem.A potom to zhlédnutí zde budeme mít psychiatra on line *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

to Davidus
No vida. Přeci to někdo řešil. Sice to vypadá směšně, ale ten rozdíl "s" a "bez" musí být propastný.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Bude to mít zvuk jak z mušle.A pokud to někdo myslí vážně tak to je opravdu nutná návštěva specializovaného pracoviště. :shock:

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Ale ušné to nebude. :D

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Možná by mohl pomoci hyzdič Bolka Polívky z manéže před mnoha lety. Plachtil uši a zvedal nozdry :lol: Zlepšení prostorvého vjemu, frekvenčního rozsahu a čichu zcela prokazatelné :D

boxer

Příspěvek od boxer »

Stará věc.

Správnej hifista zná a používá.

Obrázek

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Přesně,můžeš si koupit kazetak International a ten prostor a ty basy,no paráda :-D PRO TYTO UŠI NOT PROBLÉMA

Odpovědět