To snad ani není pravdanoaid píše:Je ale otázka, jak je odpružený ten střední kolík, aby nezpůsoboval "mikrofonní efekt" svo kapacitou vůči střednímu pinu konektoru. Trochu bych se toho bál.
Telos - krytky na konektory
Re: Telos - krytky na konektory
Pavel Macura Audio
Jsem si dělal ironicky srandu. Jen jsi to opět nepochopil.PMA píše:To snad ani není pravdanoaid píše:Je ale otázka, jak je odpružený ten střední kolík, aby nezpůsoboval "mikrofonní efekt" svo kapacitou vůči střednímu pinu konektoru. Trochu bych se toho bál.
Ochrana proti oxidaci? Ta krytka je vakuovana, pripadne plnena inertnim plynem?PetrJ píše: Myslím, že Telos funguje jen jako ochrana proti korozi a oxidaci a zároveň jako stínění. Telos se mi líbí proto, že je to za pár stovek a z kvalitních materiálů.
Ok, sorry. Někdy je to tady těžké rozpoznatnoaid píše: Jsem si dělal ironicky srandu. Jen jsi to opět nepochopil.
Pavel Macura Audio
a zlato oxiduje ?
Jen se PetřeJ nenech odradit.
Za pokus to stojí. Zkus si je napřed půjčit.
Držím palce.
Držím palce.
praktické a pekné štuplíky proti prachu. No mne je úplne jedno že tam ten prach padá. Raz za čas to povysávam 
Na to Vincent dava plastove krytky. Mam dojem, ze to s nima hraje lip...Acon píše:praktické a pekné štuplíky proti prachu. No mne je úplne jedno že tam ten prach padá. Raz za čas to povysávam
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Peer píše:Jen se PetřeJ nenech odradit.
Držím palce.
To Peer
jediný rozumný přístup bez demagogie.
Budou slepe testy? Hosi, prekvapujete me!Mark Levinson píše:Peer píše:Jen se PetřeJ nenech odradit.
Držím palce.
To Peer *thumbs up*
jediný rozumný přístup bez demagogie.