mimoklepes
je to
g O a. kouzelný svět za zrcadlem. co je malé, může být velké. co je vevnitř, může být i venku. co je mnohé, je jen jedno...
to k tomu prostě patří.
dokken

kdybych něco takového dovedl udělat, ne jen poskládat a namixovat, asi bych teď tady nevykecával, ale pařil na Ibize...
Petra44
já toho mám tuny. jenže hifisti goa neradi. důvodů je povícero. hlavně ten, že přestože v goa jeden čas frčel celý vesmír, v české kotlince a pod slovenskými štíty ticho po pěšině. takže se všechno lepí z mp3 stažených ze sítě a výstup tomu potom odpovídá. je sice pravda, že dj taky hrajou z mp3, ale tady jde o to, jak to všechno koluje, a každý jako já si myslí, že je dydžejská superstar a že "tvoří", a přidává do původních mixů p...y, co jsou v presetech fruity loops, a pak je to nechutný chaos. teda já se snažím si to, co mě chytne, spíš najít ve slušné kvalitě. těmi mixy se hlavně bavím. když dělám nějakou nudnou rutinní práci na compu, tak goa je způsob, jak to nejen přežít, ale se u toho i pobavit. s goa to odsejpá...
(menší písmenka prosím. celý život není goa)
já to sem dávám kvůli osvětě, ne že by to bylo nějaké referenční hudební pochutnáníčko. o to nikdo ani nestojí. je to taneční muzika. já si ji občas prostě rád poslechnu i bez stroboskopu a "dose"...
"visionářský test" navíc docela šlape i na hifi. takže ho poslouchám rád...