E.S.T. na LP bohužel zatím nic. Jen CD.
Jo CD pořiď, je to jak píšeš. Zlepší se dostupnost hudby a mapování, co si koupit na LP.
Krásná klasická alba. Elegiac Cycle mě umí rozesmutnit.humpf píše: Thelonious Monk - Brilliant Corners
Brad Mehldau - Elegiac Cycle (podle mě jeho zdaleka nejpovedenějši kousek, i když Art III a IV byly taky fajn)
Jason je bezpochyby extratřída, ale na mě je moc těžkýhumpf píše:A je jich děsná spousta. Co třeba Jason Moran?

Já si poslechnu Keitha Jarreta a přemýšlím, o rozdílu Steynway & Sons v reálu.sostakovic píše:Po čase oživuju toto vlákno při poslechu alba: Jason Moran: The Bandwagon (živě ve Village Vanguard)
SUPER!
Docela často pochybuju o smysluplnosti zdejších diskusí.
Ale smysl mají! Bez tohoto fóra bych objevoval hudbu pomaleji. Je zde řada odborníků, posluchačů hudby, které žabomyší války o síťové kabely nezajímají
Díky vám!
Výše uvedené album doporučuji! Bohužel si netroufám se svými chabými zkušenostmi Jasona Morana hodnotit, přenechánm to zkušenějším. Pokud však chcete slyšet klavír netradičně, pusťte si Jasona Morana.
Tak jsem si dnes vzpomněl na tohoto Velkého muže piána. Famózní skladby Dumb Breaks a Manhattan z Alba:meridian píše:Určite si skús vypočuť aj malého-Velkého pána klaviristu Michel Petrucciani http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Petrucciani

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host